Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A cigányok között miért ilyen...

A cigányok között miért ilyen sok a családon belüli közösülés?

Figyelt kérdés

NEM provokációnak szánom, de komolyan nem értem.

A városban is lakik egy nagyobb cigány család, és már ott is mindenki mindenkinek a mindenkije. (ismerősöm mentős, tőle tudom...)

Magyarán mindenki mindenkivel közösül, utódokat létrehozva mindenkitől.

Miért nem törődnek a vérfertőzéssel, már ha tudják mi az? Ebbe a családba is van egy 25 éves cigány, neki van már gyereke a saját anyjától, a nénéjétől, a húgától, meg az unokatestvérétől. De nem csak ő ilyen, az egész család, és rengeteg cigány Magyarországon.

Ez szerintem annyira undorító, és akkor az emberek csodálkoznak, hogy a cigányokból 8 általánost is nehezen lehet kipréselni....így amikor mindenféle rendellenességgel, családon belül születnek??

2013. ápr. 22. 20:23
 1/8 intrepid ***** válasza:
Mert ösztönlények. Már Bródy is megénekelte, hogy mindenki másképp csinálja. Van akit az ösztön hajt, és van akit az ész vezet. Nem értem, akkora vallásosnak mondják magukat, hányják magukra a keresztet szakadatlan, és mégis csinálják. Nem fáradnak le a munkában. Az lehet az oka.
2013. ápr. 22. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:
7%

Dehogy csinálja,a rossz nyelvek beszélik,hogy lejárassák őket.

Sokkal több fehér apa erőszakolja meg a lányát,mint cigány.

2013. ápr. 22. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Második: nem
2013. ápr. 22. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Másodiknak üzenem hogy nem így van. Múltkor egy cigányasszony beszélgetett a szomszéd cigányasszonnyal a buszon hogy "remélem fiam születik mert ha megserdül akkor tud majd engem b@szni", aztán arról beszélgettek kinek a pujarója hogy tud b@szni. Állatok ezek.
2013. ápr. 22. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Nagyobb a családi összetartás, így többet vannak együtt fizikailag. Akivel többet vagy együtt, nagyobb az esély az intim kapcsolatra is. Szegények, így nem tudnak elmenni X kilométerre randizni, így helyben találnak partnert. Mivel nagy a család, így jóval több az esélye, hogy rokonnal lesz nemi kapcsolata.
2013. ápr. 22. 22:08
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez még közöttük is ritka. Ne általánosíts!
2013. ápr. 22. 22:54
 7/8 anonim ***** válasza:
48%
Ez attól függ ki HOL ÉS KIK KÖZÖTT nőt fel.Mindegy hogy roma magyar vagy zsido.Nekem van ismerösöm aki roma és 3 diplomás tanár sőt az ő szülei is értelmiségek,nem beszélve a zenészekr és sportoloktól..Pl Megasztár,Olimpia rájuk büszkék vagyunk hiába romák.De ugyan úgy van ak sajnos beteg emberek is köztük mint minden egyes népcsoportban.
2013. ápr. 24. 06:29
 8/8 anonim válasza:

Ismerek egy cigány családot ahol a fiú összejött a saját húgával és bolond gyerek született.

Híradóban meg azt láttam hogy egy 49-éves cigányember teherbe ejtette a 12-éves unokáját.

2013. máj. 29. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!