A cigányok között miért ilyen sok a családon belüli közösülés?
NEM provokációnak szánom, de komolyan nem értem.
A városban is lakik egy nagyobb cigány család, és már ott is mindenki mindenkinek a mindenkije. (ismerősöm mentős, tőle tudom...)
Magyarán mindenki mindenkivel közösül, utódokat létrehozva mindenkitől.
Miért nem törődnek a vérfertőzéssel, már ha tudják mi az? Ebbe a családba is van egy 25 éves cigány, neki van már gyereke a saját anyjától, a nénéjétől, a húgától, meg az unokatestvérétől. De nem csak ő ilyen, az egész család, és rengeteg cigány Magyarországon.
Ez szerintem annyira undorító, és akkor az emberek csodálkoznak, hogy a cigányokból 8 általánost is nehezen lehet kipréselni....így amikor mindenféle rendellenességgel, családon belül születnek??
Dehogy csinálja,a rossz nyelvek beszélik,hogy lejárassák őket.
Sokkal több fehér apa erőszakolja meg a lányát,mint cigány.
Ismerek egy cigány családot ahol a fiú összejött a saját húgával és bolond gyerek született.
Híradóban meg azt láttam hogy egy 49-éves cigányember teherbe ejtette a 12-éves unokáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!