Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá, hogy fesse vörösre a haját?
Van egy lány akivel bírjuk egymást. Engem nagyon fel tudnak izgatni a vörös hajuak, igy szeretnem ha vörösre festené. Ő viszont nem akarja, szerinte k.rvas. Mondta h max gesztenyebarnara. Kérdezte h igy nem is tetszene nekem? Mondom de, és megkérdeztem fontos-e neki h igy tetszik-e nekem és azt mondta igen.
Na de én szeretnem bevörösíteni akkor is. Megvadít a szín, muszáj nekem egy vörös nő szép formákkal.
Az arcát/bőrét nézd.
Van aki inkább röhejes,ilyen hajjal.
Amúgy ha ennyire fontos,akkor ajánlj fel valamit cserébe,de ezt inkább neki lenne joga eldönteni.
Szerintem hagyd úgy ahogy van a haját a barátnődnek...
Ha már mondtad neki hogy nagyon szeretnéd akkor lehet hogy szülinapi ajándékként fog majd beteljesülni a kívánságod, vagy máshogy...
kérdező8
Te(és még saját magad is igazolod:D). Akkor ismerkedj vörös nökkel, és ne egy teljes más egyéniségű nőt próbálj beletuszkolni egy szerepbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!