Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magyarországon van olyan...

Magyarországon van olyan kisváros ahol nincsenek cigányok?

Figyelt kérdés
Családommal szeretnénk cigánymentes városba költözni. Munkánk az interneten zajlik tehát mindegy hol van az országba, csak óvoda általános iskola, SZTK. és supermarket azért legyen. Tehát nem faluba csak kisvárosba költöznénk.
2013. ápr. 19. 21:20
1 2
 11/20 anonim válasza:
65%
Én azt hallottam vkitől hogy Sopronba nem engedik őket letelepedni.
2013. máj. 29. 01:24
 12/20 anonim válasza:
100%

Sopronban is egyre többet látok.

2 éve hasonló indíttatásból költöztünk ide. De már itt is gyűlnek.

A 2. kerületre meg nem csak a cigóknak nincs pénze:-(:-(

2013. jún. 10. 06:38
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Győr-Moson-Sopron megye: Fertőd
2013. jún. 12. 20:39
 14/20 anonim válasza:
Jasz nagykun szolnokon (elnezest a helyesirasert de en kulfoldi vagyok) szoval jasz nagykun szolnokonmindenhol keves a cigany vagy csak szaszbereken? FONTOS LENNE!!! :)
2014. ápr. 16. 18:22
 15/20 anonim válasza:
Elnezest a helyesirasert de nem vok magyar. Jasz nagykun szolnokon csak szaszbereken nincs sok cigany vagy egesz jasz nagykun szolnokba nincs?!
2014. ápr. 16. 18:23
 16/20 anonim ***** válasza:
77%

"Már bocs de ez komoly? Te tényleg ez alapján válogatod hogy hova költözöl? Szánalmas hogy csak ez alapján válogatod hogy hova költözz, biztos neked is jól esne hogy ha olyan helyre akarnának költözni ahol magadfajta emberek nincsenek

Ja és nem vagyok cigány"

Most őszintén, egy felnőtt, értelmes (?) ember hogy írhat ilyet?!

2015. febr. 11. 22:04
 17/20 anonim válasza:
85%

"Már bocs de ez komoly? Te tényleg ez alapján válogatod hogy hova költözöl? Szánalmas hogy csak ez alapján válogatod hogy hova költözz, biztos neked is jól esne hogy ha olyan helyre akarnának költözni ahol magadfajta emberek nincsenek Ja és nem vagyok cigány"

Ők sajnos már megtapasztalták az együttélés "szépségeit". Ha X% (20-30%?) fölé megy a számuk akkor a helység teljen élhetetlenné válik. Lopások, erőszakos cselekmények, hangoskodás, indiai igénytelenség, utcai agresszió, állandó félelem. Természetesen az ingatlanárak zuhannak. Befektetők kerülik a környéket stb

KELETEN SOK ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN MÁR 20-30% FELETT VAN AZ ARÁNYUK. Akik ilyen helyiségben laknak már látják a jövőt és ha tehetik elköltöznek. Ha kisgyerekük van még inkább mert senki nem szeretné erőszakos osztályba járítni a gyerekét.

Nagyon nagyon nem szeretem mikor az EGYÉNT bőrszíne alapján ítélik, viszont statisztikában igenis lehet gondolkodni.

2015. nov. 3. 17:39
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Herend
2020. aug. 10. 17:25
 19/20 anonim válasza:
Martfű, Tiszavárkony
2023. jún. 4. 15:19
 20/20 anonim válasza:
Hajdúszoboszlón se látni túl sokat, igaz egy várossal arrébb, már hemzsegnek (Debrecen)
2023. okt. 10. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!