Magyarországon van olyan kisváros ahol nincsenek cigányok?
Sopronban is egyre többet látok.
2 éve hasonló indíttatásból költöztünk ide. De már itt is gyűlnek.
A 2. kerületre meg nem csak a cigóknak nincs pénze:-(:-(
"Már bocs de ez komoly? Te tényleg ez alapján válogatod hogy hova költözöl? Szánalmas hogy csak ez alapján válogatod hogy hova költözz, biztos neked is jól esne hogy ha olyan helyre akarnának költözni ahol magadfajta emberek nincsenek
Ja és nem vagyok cigány"
Most őszintén, egy felnőtt, értelmes (?) ember hogy írhat ilyet?!
"Már bocs de ez komoly? Te tényleg ez alapján válogatod hogy hova költözöl? Szánalmas hogy csak ez alapján válogatod hogy hova költözz, biztos neked is jól esne hogy ha olyan helyre akarnának költözni ahol magadfajta emberek nincsenek Ja és nem vagyok cigány"
Ők sajnos már megtapasztalták az együttélés "szépségeit". Ha X% (20-30%?) fölé megy a számuk akkor a helység teljen élhetetlenné válik. Lopások, erőszakos cselekmények, hangoskodás, indiai igénytelenség, utcai agresszió, állandó félelem. Természetesen az ingatlanárak zuhannak. Befektetők kerülik a környéket stb
KELETEN SOK ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN MÁR 20-30% FELETT VAN AZ ARÁNYUK. Akik ilyen helyiségben laknak már látják a jövőt és ha tehetik elköltöznek. Ha kisgyerekük van még inkább mert senki nem szeretné erőszakos osztályba járítni a gyerekét.
Nagyon nagyon nem szeretem mikor az EGYÉNT bőrszíne alapján ítélik, viszont statisztikában igenis lehet gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!