Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy van a származás a cigányo...

Hogy van a származás a cigányoknál? Anyai ágon? Pl. : Anya cigány Apa sváb : gyerek mi? Nekem azt mondták, hogy anyai ágon, úgy mint a zsidóknál. Ez igaz?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 18. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Reméljük egy sváb nem áll össze sose cigánnyal!!!
2013. ápr. 18. 16:42
 2/5 mustafa33 ***** válasza:
100%
Az úgy van mint a lekváral. Ha egy veder sz.hoz adnak egy kanál lekvárt az sz. marad. ha egy veder lekvárhoz adnak egy kanál sz.t abból is sz. lesz.
2013. ápr. 19. 00:31
 3/5 Babeli Zurzavar válasza:

ooo milyen melyenszanto hasonlat! tudod ha egy nagy adag szilvalekvarhoz adsz egy kis adag szart akkor azt eszre sem veszed csak azt, hogy valami pikans feldobja az izet...

Istenem ez a felfogas annyira sztereotip...kivancsi lennek kedves utolso, hogy Benned milyen ver csorgedezik, arra en is tudnek valami magvas gondolatot krealni, hogy erezd a borodon...

a kerdesre a valaszt pontosan nem tudom, de van egy olyan sejtesem, hogy mivel nem vallasrol beszelunk, hanem szaazasrol, igy mindegy melyik agrol oroklodik!

2013. ápr. 19. 08:51
 4/5 Mackó3 válasza:
háááth zsidó meg cigó? ennél durvábbat még nem hallottam XD
2013. ápr. 19. 12:03
 5/5 mustafa33 ***** válasza:
Babeli, de gustibus non est disputandum, de én nem kérnék abból a pikánsból. A származásom? apai nagyapám székely + magyar, nagyanyám magyar + palóc, anyai nagyapám magyar + palóc, nagyanyám palóc + szász. 3/8 magyar, 3/8 palóc, 1/8 székely, 1/8 szász ☺. Sajnos csak 1246-ig tudom levezetni, nem 4000-ig kr.e. mint egyesek ☻.
2013. ápr. 19. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!