Ha a sok pózer fiatal elköltözik a szüleitől, mit kezd magával?
A mamahotel-jelenség burzsuj változata.
Kívánom nekik, hogy élvezzék.
De utána ne engem szidjanak, hogy álomvilág helyett a saját bőrömön tapasztalva, a saját orromat beütve tanultam meg felnőttként érvényesülni... ergo "jobban élek".
a szülők továbbra is fogják mindezt fizetni, csak még mellette a lakást is...
én 18 vagyok, de jövőre ha elmegyek egyetemre, el szeretnék költözni, múlt nyáron is vállaltam munkát, most is vállalok időnként, és amikor tudok, beszállok a pénzbe, nem érzem helyesnek, hogy 18 évesen még eltartsanak. A plusz dolgokat (cipő, fülhallgató stb, amikre nincs feltétlenül szükségem én fizetem magamnak)
A szülők támogatják a gyereket és segítik anyagilag felnőtt korban is.
Ha meg a szülők azért gazdagok mert vállalkozók akkor a gyerek tud dolgozni náluk.
Basszus ne legyetek már ennyire irigyek. INGYENÉLŐK? Próbáltál te már középsuli mellett dolgozni? Én igen, és kösz de többet nem kérek belőle. Akkor ingyenélő vagyok, csak mert 17 évesen a szüleim tartanak el? Oké. Ráadásul még azt is megengedhetjük maguknak, hogy vegyünk nekem egy Nike cipőt. Botrány mi? 17 évesen a szüleim vesznek nekem ruhákat, és még csak nem is a turkálóból. Mekkora egy szar ember vagyok én, fel is kötöm magam. Most szerinted egy kamasznak önfenntartónak kéne lennie, vagy mi?
A szüleim soha nem fognak kirakni itthonról,(melyik szülő tenné meg ezt a gyerekével, pláne ha jól állnak anyagilag) de ha nem tanulok tovább, akkor nyilván munkát kell vállalnom. És előbb-utóbb el fogok költözni. És akkor ha választani kell az új ruha és a kenyér között, akkor a kenyeret fogom választani, de amíg nem kell, addig miért ne hordanék jó ruhákat?
Amúgy a kiszolgáltatva szót rosszul használtad, te azt akartad írni gondolom, hogy ki vannak szolgálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!