Normális az ilyen?!
"Nem gondol arra, hogy az IP-cím alapján kinyomozhatják, hol van?"
Ha csak néhány proxin átfűzi, máris nagyon nehéz megtalálni.
:(
ma 13:59
Olvastad a kedves kis verseit is?
Nem csak ártatlan képek aranyos kislányokról, ez egy beteg állat, aki a perverziójának hangot is ad.
ma 13:59-nek üzenem: igen, amíg csak a képeket nézegettem, nekem se tűnt fel, hogy ez mekkora elmebeteg. De vannak saját költésű versei is, majd ha azokat elolvasod, látni fogod, hogy miért tettem fel ezt a kérdést... undorító. Köszönöm a válaszokat, még jöhetnek!
Ui.: bocsi, ha rossz kategóriába tettem a kérdést, nem tudtam pontosan, melyikbe tegyem.
#5/6-os: legalulra tekersz, ott van, hogy next page, és miután rákattintasz, a legelső poszt a vers lesz. És nem az az egyetlen, bár kétségkívül az a leggusztustalanabb. Annak az elolvasása után lett hányingerem.
#6/6-os: igen, teljesen igazad van, a tumblrösök mind bolondok, saját tapasztalat (én is fenn vagyok) :D
Tisztelt kérdező!
csak hogy megnyugtassalak,ő nem pedofil,csak valószínüleg feltűnésre,és botránykeltésre vágyik.A pedofilok,és a ferde hajlamúak,perverzek általában, sőt merem kijelenteni,hogy az esetek 99%-ban titkolják perverziójukat,és szégyellik is ezt,nem pedig világgá kürtölik.A verseket olvasva,túlságosan harácsolónak tartom a stílust,nem érzékeltem benne mély érzelmeket,érzéseket.A képek,és a versek alapján nincs félni való tőle,ezt bizton merem mondani.
A másik kishúgodat,sajnos nem tudod megvédeni mindentől,de az elővigyázatossg,és a gyermek felkészítése ilyen eshetőségekre,esetleg életeket menthet.mert nem csak a rózsaszín barbie világról kell őket felvilágosítani,hanem a sötét oldalról is.Persze nem tudom hány éves,de 5 éves kortól számítva,lépcsőzetesen fel lehet őket készíteni az óvatosságra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!