Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Az igazság az , hogy gondoltam veszek egy drágább autót , de testvérem nagyon óvaint ettől , mert mondta (és én tanuja voltam ) , hogy mikor medencét csináltatott a házába valamelyik jó indulatú vagyonosodási vizsgálatott indítatott ellene és felforgatták a házát , bíroságra kellett járnia , hogy kimagyarázza magát.

Én egy Bentley continental gt-t terveztem (szeritem még nem is az a nagyon feltűnő fajta) ,de nem hiszem , hogy ér annyit ,hogy úgy járjak mint ő ....

2009. szept. 24. 17:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Irigylem a problémáidat, meg hogy szerény is vagy:-)
2009. szept. 24. 17:21
 2/16 anonim ***** válasza:

fuuu de nem bírom az ilyen irigy embereket!!Gondolom ő nem teheti meg, akkor másnak miért legyen jó...eléggé gusztustalan viselkedés!

Hát ha körülötted nincsenek ilyen "jóindulatú" emberek, akkor vedd meg nyugodtan,ha meg van, akkor vegyél egy kevésbé feltűnőt, a bentley-t meg vedd meg nekem:DDD

nagyon szép autó:)

25/L

2009. szept. 24. 17:22
 3/16 anonim ***** válasza:

Te tudod, hogy honnan származik a pénz, amiből meg akarod venni az autót. Ha úgy érzed, hogy minden tiszta körülötted, legális jövedelemből szerezted a pénzt, akkor nincs is mitől tartanod.

Egyébként meg senkinek semmi köze hozzá, hogy te miből mit veszel.

Tipikus magyar hozzáállás a feljelentgetés, dögöljön meg a szomszéd tehene is... :(

2009. szept. 24. 17:22
 4/16 anonim ***** válasza:
17:22 es vagyok.Szerintem nem az a kérdés, hogy honnan van a pénz, hogy ha valaki feljelentene akkor mi lenne, hanem a kérdező egyszerűen nem akar bíróságra járni, egy irigy ember szánalmas viselkedése miatt!
2009. szept. 24. 17:25
 5/16 anonim ***** válasza:

ja és ha magadnak sem veszel, nekem sem muszáj bentley-t venni, jó egy ford, vagy fiat is, amilyet szeretnél:DD

még mindig 17:22es

:)

2009. szept. 24. 17:32
 6/16 anonim ***** válasza:
Hát, ha minimálbér után adózol, esetleg segélyeket is igénybe veszel, akkor erősen megfontolandó!
2009. szept. 24. 17:46
 7/16 A kérdező kommentje:
Egyszerűen arról van szó , hogy nem akarom , hogy tényleg itt feldurják a házam és mindenbe belekössenek , majd hetekig kelljen szórakozni mennem a bíróságra. Nem mondom , hogy szűkösen jövök ki , de a pénz nekem is pénz és nincs ingyen ez a "szórakozás"
2009. szept. 24. 18:08
 8/16 anonim ***** válasza:
bárcsak ez lenne a legnagyobb problémám...épp vmelyik nap beszéltük meg a párommal,hogy esetleg egy trabantot veszünk majd, ha már lesz hol laknunk...
2009. szept. 25. 11:44
 9/16 anonim ***** válasza:

17:22es vagyok.

Inkább 11:44esnek vegyél autót!Azt, amit nekem vettél volna:D

Igaz nekünk sincs még, meg mi is még az anyósoméknál lakunk, de megoldódik!

:)

2009. szept. 25. 12:31
 10/16 anonim ***** válasza:
11:44 vagyok...mi is anyósoméknál lakunk :) úgyhogy az autótól előbbrevaló lenne valami lyuk ahová beköltözhetünk:)
2009. szept. 25. 16:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!