Milyen könyvet ajánlanátok nekem? 16/L
Lehet szépirodalmi is, vagy szórakoztató.
Szeretem a romantikus, vidám hangulatú könyveket.
Nem szeretem, ha túlzottan kitalált a történet, tehát amit nagyon nehéz elképzelni, olyan lehetetlen. Nem szeretem a háborúsakat, annyira a történelmit sem (bár lazán jöhet egy kicsi), nem szeretem a bonyolult nyelvezetűeket, vagy az olyan értelme-nincs-a-betű-tölti-a-lapot modernkori könyveket. Mit ajánlanátok nekem, melyik szerzőt, melyik könyvet? :)
Olvastam már Jane Austen - Büszkeség és balítélet, Nikolas Sparks- Szerelmünk lapjai, Szabó Magda- Ajtó; Mondjátok meg Zsófikának ... meg még párat, de azok nem voltak olyan jók.
Előre is köszi :)
Soha nem olvastam el, de ha olvasnék most ezt olvasnám:
Köszönöm, sajnos most mennem kell, de majd elolvasgatom a leírásokat! :)
Ja, és most fejeztem be az Ízek, imák, szerelmek könyvet, nekem az is tetszett, mert nagy részben olyan vidám hangulatú, illetve happy enddel végződik :)
F.Várkony Zsuzsa-Férfiidők lányregénye..nagyon jó:)
Antikváriumba olcsón be lehet szerezni: Karinthy és Kosztolányi novellákat. Rövid és szórakoztató szépirodalmi művek.
Vagy Eleanor H. Porter: az élet játéka
Gárdonyitól: az Ida regénye
Móricz Zsigmond: Árvácska
Füst Milán: Feleségem története
Fejes Endre: Jó estét nyár, jó estét szerelem
Wass Albert művei: A funtinelli boszorkány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!