Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen könyvet ajánlanátok...

Milyen könyvet ajánlanátok nekem? 16/L

Figyelt kérdés

Lehet szépirodalmi is, vagy szórakoztató.

Szeretem a romantikus, vidám hangulatú könyveket.

Nem szeretem, ha túlzottan kitalált a történet, tehát amit nagyon nehéz elképzelni, olyan lehetetlen. Nem szeretem a háborúsakat, annyira a történelmit sem (bár lazán jöhet egy kicsi), nem szeretem a bonyolult nyelvezetűeket, vagy az olyan értelme-nincs-a-betű-tölti-a-lapot modernkori könyveket. Mit ajánlanátok nekem, melyik szerzőt, melyik könyvet? :)

Olvastam már Jane Austen - Büszkeség és balítélet, Nikolas Sparks- Szerelmünk lapjai, Szabó Magda- Ajtó; Mondjátok meg Zsófikának ... meg még párat, de azok nem voltak olyan jók.

Előre is köszi :)

2013. ápr. 16. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Soha nem olvastam el, de ha olvasnék most ezt olvasnám:

[link]

2013. ápr. 16. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

[link]

[link]

[link]

még van egy része a Felföld bársonya. Nekem nagyon tetszett. Skóciában játszódik, Skót alföld, felföld.

Szia

2013. ápr. 16. 19:16
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, sajnos most mennem kell, de majd elolvasgatom a leírásokat! :)

Ja, és most fejeztem be az Ízek, imák, szerelmek könyvet, nekem az is tetszett, mert nagy részben olyan vidám hangulatú, illetve happy enddel végződik :)

2013. ápr. 16. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:

F.Várkony Zsuzsa-Férfiidők lányregénye..nagyon jó:)

[link]

2013. ápr. 16. 19:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Antikváriumba olcsón be lehet szerezni: Karinthy és Kosztolányi novellákat. Rövid és szórakoztató szépirodalmi művek.

Vagy Eleanor H. Porter: az élet játéka

Gárdonyitól: az Ida regénye

Móricz Zsigmond: Árvácska

Füst Milán: Feleségem története

Fejes Endre: Jó estét nyár, jó estét szerelem

Wass Albert művei: A funtinelli boszorkány

2013. ápr. 16. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Rejtő Jenő műveit.
2013. ápr. 16. 20:34
 7/7 anonim válasza:
ÉN az összes Vörös pöttyös könyvet ajánlanám nagggyyoon jók!! :))
2013. ápr. 17. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!