Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen könyvet ajánlanátok,...

Milyen könyvet ajánlanátok, ami növeli az önbizalmamat?

Figyelt kérdés

Nyilván nem szó szerint kell venni a kérdésben, hogy önbizalom-növelő, hanem pl segít rájönni, hogy én is ugyanolyan értékes vagyok, mint mások.

Illetve olyan könyvet tudtok esetleg, hogy hogyan "viselkedjek" egy párkapcsolatban? Szóval írjon pl a féltékenységről, meg hasonlókról, és segítsen túllépni ezeken a dolgokon.

Nagyon szépen köszönöm annak, aki tud írni ilyen könyvet/könyveket!

2012. aug. 8. 17:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért lennél ugyanolyan értékes?

Mit értél el az életben?

2012. aug. 8. 17:36
 2/6 A kérdező kommentje:

Mindegy, de így érzem, 0 önbizalmam van, mindig is csak ennyi volt.

Különben 17 vagyok, szóval nem kellett volna még olyan nagy dolgokat elérnem az életben. De egy semminek érzem magam, és ez kihat a párkapcsolatomra.

2012. aug. 8. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Esténként járj el futni, ne lógj a gépen ne nézz hülye műsorokat hanem inkább olvass regényeket, járj társaságba és máris jobb lesz a kedved önbizalmad is megjön és a párkapcsolatban is értékesnek fogod magad érezni ami után nem leszel ok nélkül féltékeny.
2012. aug. 8. 17:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Szuper, de nem ez volt a kérdés.

Rengeteg barátom van, sportolok is kiskorom óta, de ez a helyzet.

Szóval várok még választ a kérdésemre, nem pedig más tanácsokat.

2012. aug. 8. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Varga Péter a szerző neve. Az önbizalom, nem tudom, hogy mennyire fordul elő benne, de jó dolgokat ír a párkapcsolatról.

2012. aug. 8. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Nézd meg az itt felsoroltakat és válassz :)

[link]

[link]

Én ezt a könyvet olvastam és nekem sokat segített önismeretben és abban, hogy elgondolkodjak arról, hogy mennyit is érek: [link]

2012. aug. 9. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!