Milyen könyvet olvassak? Valami oroszt ajánlanátok? (Még a Bűn és bűnhődés rabságában vagyok, most fejeztem be :D)
Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 17:40
1/7 anonim válasza:
Az Anna Kareninát(Tolsztoj) olvastad már? :)
2/7 A kérdező kommentje:
Még nem, és azt hiszem az valahol meg is van itthon!
Te olvastad, tetszett? :)
2012. okt. 13. 18:42
3/7 anonim válasza:
Szolzsenyicin és Tolsztoj könyveit
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Amúgy ti mit gondoltok Csehovról? Van tőle egy novellás kötetem, de van benne jó néhány, amit nem igazán tudok mire vélni... Csak az én értelmi képességeimet haladja meg...?:$
2012. okt. 14. 18:19
5/7 anonim válasza:
Nem.Tudod Csehov műveit nem mindenki szereti, mert "kicsit elvontak".Azt próbálom tanácsolni, hogy ne "szó szerint" vegyél mindent.Amúgy nekem tetszett az Anna Karenina. :)
6/7 A kérdező kommentje:
igyekeztem nem szó szerint venni, törtem a fejemet, de nem mindet sikerült megfejteni! :)
viszont van valami vonzó a stílusában
2012. okt. 14. 19:52
7/7 anonim válasza:
Dosztojevszkij: Fehér éjszakák - nekem kedvenc könyvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!