Gelazso kérdése:
Kelt még valakiben félelmet az ilyen mondat? "Európának keresztény megújulásra van szüksége" mit jelent ez?
Figyelt kérdés
mint ateista én nagyon megriadtam ennek hallatán.2013. ápr. 15. 23:12
1/28 anonim válasza:
Inkvizíció lesz képzeld.
Belőled meg ki kell majd űzni az ördögöt mert nem hiszel Istenben.
2/28 anonim válasza:
Nem félek, nem megy ez felszólításra úgysem.
3/28 Vadkan01 válasza:
Nem lesz semmilyen keresztény megújulás (sajnos), mert még Orbán sem gondolja komolyan, nem hogy EU többi országa. Egyébként minek félsz, rosszat csináltál talán?
4/28 anonim válasza:
A keresztény értékekkel egyetértek (mármint amiket a kereszténységnek tulajdonítanak), csak azzal a mesével meg szertartásrenddel nem, ami köré van építve.
5/28 anonim válasza:
gelazso, attól félsz, hogy máglyára küldenek?
6/28 anonim válasza:
én ugyan hívő vagyok (bár nem vallásos és nagyon remélem tudod mi a különbség), de ettől a mondattól engem is kiver a víz.
8/28 anonim válasza:
Nem, inkább a kereszténység mint a zsidó vagy muzulmán.
Érdekes utóbbiakat nem szégyen sztárolni meg kirakni a polcra. Nem vagyok egy nagy keresztény fan, de még inkább azok mint akármelyik más a másik 2 közül.
9/28 anonim válasza:
"mint ateista én nagyon megriadtam ennek hallatán."
ateista ember nincsen.
10/28 anonim válasza:
Európában muzulmán megújulás lesz, ettől sztem jobban kéne félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!