Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Túlságosan tudok kötődni egy...

Túlságosan tudok kötődni egy baráthoz?!

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy rengeteg barátom és haverom van. De mindig van valaki akihez jobban kötődök a többinél és nem értem miért. Sokat akarok vele lenni, beszélgetni és ha 1-2 hétig valamilyen okból nem beszélünk minden bajom. Na most megint van egy ilyen barátnőm aki ennyire fontos. Én 16 éves vagyok ő 19. Nagyon érett és teljes mértékben megbízok benne, de tényleg..ő az aki ha bármi baj van látom rajta, hogy mennyire megérti és mennyire próbál segíteni. Emellett nagyon jó vele hülyéskedni is, együtt elmenni a tóhoz megsétáltatni és megfürdetni a kutyáinkat stb.:D Most neki nagyon sokat kell tanulnia emiatt nem találkoztunk csak nagyon rég, de telefonon/facebookon beszélünk van, hogy 2 naponta vagy, hogy 2 hétig nincs ideje változó, de nem felejtettük el egymást. Azóta velem sok minden történt (túl voltam egy szakításon, meg más is de azt ide nem írnám le meg nem is ez a lényeg) és ezeket a dolgokat megbeszéltem a többi barátommal, de valahogy nem tudtam olyan őszintén, mint ezzel a 19 évessel. Sokszor szeretnék vele beszélni, meg már most is nagyon jó lenne leülni személyesen beszélgetni. Szóval miért kötődhetek így hozzá? Talán mert csak neki tudok őszintén elmondani mindent és ha nem beszélek vele akkor összegyűlnek a dolgok? vagy miért? és ezen, hogy tudnék változtatni? Lehet, hogy már zavarja, hogy mindig rajta lógok. De ez amúgy kölcsönös, ő is elmondja a dolgait meg én is szoktam neki segíteni.
2013. ápr. 15. 00:16
 1/1 sztbali válasza:
Igen, lehetséges. Egy igazi baráthoz, akiben 100%-ig megbízol ahhoz valamilyen nehezen leírható és elválaszthatatlan kötelék fűzhet. Te találtál egy ilyen embert. Ez a kötődés mindenkinek a javára válik.
2013. ápr. 17. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!