Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőm mindent velem...

A barátnőm mindent velem fizettet. Nagyon kellemetlen a szitu. Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
A barátnőm (én is lány vagyok) mindig velem fizettet a boltban ha egy csajos estéhez bevásárolunk. Egy kosárba pakolunk, és ami neki kell azt is az én cuccaimhoz egybe pakolja ki a szalagra, a végén persze csak áll és várja h én fizessek mindent, az ő cuccait is, pedig tudja, hogy én se vagyok eleresztve. Kérdeztem tőle, hogy külön vagy egybe fizessük? Erre csak azt mondja, hogy egybe, vagy ha ÉN úgy gondolom akkor fizetheti Ő külön a saját cuccát. Hát most erre mit mondjak neki? Tök kellemetlen az egész szitu. Egyszer kétszer szívesen meghívom pár dologra, de hogy folyton ez van.. Eddig inkább kifizettem, aztán kész, hogy ne legyen ebből probléma, de most már kezdem unni, hogy fejős tehénnek néz. Mit mondjak ha legközelebb ilyen szituációban vagyunk, és nem akarja fizetni a cuccát? megbántani se akarom.
2013. ápr. 14. 16:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy normális, minek fizeted ki a cuccát? Neki nem kellemetlen? Válaszold csak, hogy persze, külön fizet mindenki mindent és nem kell meghívnod semmire, nem a pasija vagy.
2013. ápr. 14. 16:50
 12/16 anonim ***** válasza:
ja és ha nem akarja fizetni a cuccát, akkor szépen visszapakol, aztán máskor nem megy pénz nélkül vásárolni. ez nem barátság, hanem eléggé undorító kihasználása a másiknak.
2013. ápr. 14. 16:51
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Csak azt használják ki, akit kilehet. Márpedig téged kilehet és ezt ő is tudja...
2013. ápr. 14. 16:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Elég bunkó a barátnőd..A legjobb tényleg az lenne ha két kosarast vennétek, vagy elválasztót a pénztárnál. Nálunk ez eleve úgy van, hogy ha egybe fizetünk akkor mindenki ad annyit kb amennyi az övé aztán a visszajárót meg úgy osztjuk ahogy jön. Nem szöszmötölünk, hogy pontosan ki mennyit fizet, de azért mindegyikünknek van annyi lelkiismeret, hogy a sajátját fizeti..Esetleg azt is kipróbálhatod, hogy amikor fizetni kell, akkor csinálj úgy mint akinél nincs több pénz mint amennyi a tiéd és mond neki, hogy ő is szálljon bele. Egyidőután csak leesik neki..
2013. ápr. 14. 17:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálunk inkább azon szokott menni a vita, hogy mindketten fizetni akarunk. Mondjuk mi tényleg barátok vagyunk. :)
2013. ápr. 14. 20:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Mi is egy kosárba szoktunk vásárolni a legjobb barátnőmmel, de mindig külön fizetünk. Olyan sosem fordult elő, hogy egyikünk kitalálta, hogy akkor most a másik fizessen mindent. Olyat már csináltunk, hogy vettem egy túrórudi helyett kettőt és a végén neki adtam. Szóval ez semmiképp sem normális. De Te is elég bolond vagy, hogy hagyod magad!!!

24N

2013. ápr. 14. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!