Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A nők nagy része miért ilyen?...

A nők nagy része miért ilyen? Miért kell így viselkedni?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, de szerintem mások is így látják, h ha van egy nagyobb közösség, ahol java részt nők vannak akkor ott beindul a szarkavarás, a pletyka, a tegyünk egymásnak keresztbe, nagy barátnők voltunk, de két hét múlva már ellenségek, aki ellenség volt az a nagy barátnő később.

Mostani barátnőm eü iskolába jár, gondolom nem kell részletezem, h mi megy egész évben vagy ott az após, ő ennek kapcsán említette meg, h soha többet nem fog nőket alkalmazni a benzinkútján, mert ami ment régebben az kész vicc volt, felnőtt nők, de mint az óvodában.

De most ez is milyen, h csajomról az egyik osztálytársa csak úgy elkezd híresztelni valamit??

Mit érez az ilyen??

2013. ápr. 14. 08:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Nö vagyok, de ezt en sem ertem. Jobb lenne, ha a nök összetartanänak, mert igy mindig hätränyban fognak maradni a ferfiakkal szemben - akik viszont mindig összetartanak.
2013. ápr. 14. 18:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem férfiak és nők is egyaránt ugyanúgy keresztbe tettek, pletyka meg xarkavarás ment ezerrel. Mindkét fél szemét tud lenni...hogy miért? Fogalmam sincs!
2013. ápr. 18. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!