Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha utálnak az...

Mit tegyek ha utálnak az osztálytársaim?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek! Én egy 14 éves fiú vagyok. Szeptember óta gimnáziumba járok, ahol mikor oda kerültem teljesen ismeretlen emberek voltak. Nagyon jól összebarátkoztam az új osztálytársakkal, de kb. november óta majdenem mindenkiutál és néhányan cikiznek amiért egy hangyafasznyit kövérebbvagyok mint kéne(pedig tudják hogy igyekszem megszabadulni a feleslegtől)Kérlek segítsetek mert egyszerűen nem bírom hogy ott nincs igazán egy barátom sem (és a régiekkel pedig alig találkozom).

2013. ápr. 11. 22:16
 1/3 anonim válasza:
100%

Ha azért cikiznek, mert kicsit kõvérebb vagy, azon könnyen segíthetsz. Végre tényleg tavaszodik az idõ, mozogj egy kicsit a szabadban! Focizz, biciklizz, fuss vagy amit akarsz! Édességet csak mértékkel!

Egyébként biztos ezért utálnak? Én is hasonló korú vagyok, mint te, csak lány. Nálunk a kiközösítés nem ilyen alapon megy, mêg a lányoknál sem. Elêg gyerekesek az osztálytársaid, ha pár plusz kiló miatt kirekesztenek. De ezen még tudsz változtatni! Tudom, hogy nem jó az, ha utálnak... engem is tönkre tettek lelkileg az osztálytársaim. Hidd, el megértelek!

2013. ápr. 11. 23:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazából lehet hogy nem ezért utálnak(ugyanis nem tudom h miért)de azt mindenki tudj ahogy az emberek többsége sajnos teljesen máshogy viszonyul egy pl.:egy csinos lányhoz, mint egy olyanhoz aki nem annyira az :(
2013. ápr. 12. 17:18
 3/3 anonim válasza:
100%

Nagy ívben tojd le őket. Azért cikiznek,mert saját magukkal van bajuk. Nem leszel se jobb, se rosszabb ember,ha pár kilót lefogysz.

Azt pedig kétlem, hogy mindenki utálna az osztályban.

2013. máj. 3. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!