Hogyan tudnám támogatni Palesztinát?
Figyelt kérdés
annyira sajnálom amit velük tesznek,elképesztő mit kell kiállniuk,de nem tudom hogyan segíthetnék.Van valami szervezet aminek van magyar ága?2013. ápr. 11. 17:01
1/6 anonim válasza:
De milyen segítségben gondolkodsz? Humanitárius, vagy pénzbeli? Bármelyikre is gondolsz, szégyelld magad, mert Magyarországon is szükség lenne a pénzedre, vagy a szolgálataidra. Érted? Előbb a sajátjaink, aztán a többiek. Mellesleg irreális, hogy mondjuk a te 5 ezer forintod eljut egy palesztin családhoz, és minőségi változást hoz az életébe. Nem érted úgysem.
2/6 yuda válasza:
Négy kérdésem lenne, ha nem titok:
- honnan veszed az információid Palesztináról?
- mire érted, hogy sajnálod őket?
- biztos vagy benne, hogy nem egyoldalú, szélsőséges információt kapsz, hanem körültekintően meghallgatsz más hírforrásokat is?
- hogyan képzeled a segítésüket, pénzzel?
3/6 A kérdező kommentje:
első: nézz már pár képet mik mennek Palesztinában, halomra ölik a gyereket!itthon azért nem ez megy (még)... nem fogom a sok ingyenélőt támogatni, azt majd orbán intézi..
második: kellő információm van és rengeteg fénykép ami bizonyíta is azt a rengeteg szörnyűséget, de nem tudom hogyan segítsek, ott a pénzzel már nem mennek semmire... de ha minden igaz fél év múlva talán ki tudok menni segíteni de addig ötletem sincs mit csináljak
2013. ápr. 12. 14:42
5/6 anonim válasza:
Magyarországon az utóbbi időben úgy segítenek a rászorultakon,hogy személyesen viszik el annak a pénzt,csomagot akit támogatni akarnak!!!!
6/6 A kérdező kommentje:
ez hogy jön ide? örülök nagyon...
2013. ápr. 14. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!