Marad a bunyó vagy van másik megoldás?
Figyelt kérdés
van az osztályomba egy srác akivel régebben elég jóba voltam csak mostanra ez megromlott mert elkezdtem járni kondiba egy kicsit erősíteni és folyton méreget meg ezzel foglalkozik..legutóbb odajött és adott egy pofon mire én mondtam neki h álljon le de nem állt le és aztán énis adtam neki egyet és akkor már azt mondta h ököllel fog ütni de végül nem ütött...és nemtudom h akkor ha megint lesz hasonló akkor marad a bunyó vagy van más megoldás mert azért nem hagyom magam "megalázni"..én már próbáltam vele beszélni de nem hatott..14 vagyok.2013. ápr. 9. 21:20
1/8 anonim válasza:
Ismerős a dolog.Engem is vegzált valaki nagyobb és erősebb is folyamatosan a te korodban,ha jól emlékszem 2 hónapig hagytam aztán szóltam neki egy füles után hogy ez volt az utolsó.Kérdezte miért mert akkor mi lesz ? Az lett hogy a következő alkalommal egészen váratlanul és hátulről megküldtem egy fém székkel,aztán ami belefért.Betegre vertem,és neked is azt ajánlom.Ne legyen rá tanu,és ugy verd meg hogy többé ne legyen kedve veled szórakozni,az ilyen idióták másból nem értenek.
2/8 A kérdező kommentje:
jó ötlet csak az a baj h ez az osztályban van és ott kötekszik általában..vékonyabb gyerek jóval és szerintem simán megtudnám verni csak edig halogattam mert azthittem talán abba hagyja és megjön az esze...de legközelebb szerintem durván fogok nekimenni h akkor egy kicsit megdöbbenjen és aztán akkor talán abbahagyja..vagy nem
2013. ápr. 9. 21:40
3/8 anonim válasza:
Marad a bunyó. Sajnos vagy nem sajnos sok ember van a Földön, aki csak ebből ért.
4/8 anonim válasza:
Kisebbségi komplexusa van mert gyengébbnek érzi magát és ez frusztrálja.
Ha legközelebb kötekszik akkor nézz szúrósan a szemébe és add tudtára hogy még 1 ilyen és kiütöd a gatyájából is. Ha pedig nem ért a szóból akkor 1 ütéssel küld le, nem kell a cirkusz. Állcsúcsra üss de ne túl nagyot mert lehet törés is belőle és akkor megütöd a bokád. Egyszer csak arra fog ébredni hogy hordják rá a vizet és ébresztgetik.
5/8 anonim válasza:
Hát 14 évesen nem kell verekedni nálam a verekedés az élet-halál harc.
6/8 A kérdező kommentje:
hát ezt már máshogy nem igen lehet megoldani...
2013. ápr. 10. 21:47
7/8 anonim válasza:
Akkor majd tudasd a fejleményeket .
8/8 A kérdező kommentje:
úgylessz:)
2013. ápr. 10. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!