Van erre valami megoldás? ( Büdös fejbőr, két nap alatt)
Figyelt kérdés
Sajnos nálam az a baj, hogy a sok klóros víztől a munkahelyi stressztől stb... Pár hete arra figyeltem fel, hogy a hajmosástól számított második napon büdös a fejbőröm, bárhogy tisztálkodom a fülem mögött is fura savanyú szaga van a bőrömnek. Iszonyú és nem tudok mit tenni ellene. Úszni járok, ráadásul dolgozni is és így esélyem sincs, hogy otthon maradjak és egy hétig, vagy két hétig és klórmentesen és sampon mentesen kikúráljam a fejbőröm, pedig tudom, hogy az lenne a célszerű, hogy egy darabig semmi külső hatásnak kitenni a fejbőrt, hogy magától regenerálódjon. Addig is marad a heti kétszeri háromszori hajmosás, attól függően, hogy hányszor megyek úszni. Egyébként korábban heti egyszer mostam hajat és kibírtam, viszketés és minden nyavalya nélkül (akkor még nem jártam úszni)2013. márc. 24. 18:36
1/3 Pietrosol válasza:
Szia!
Próbáld ki, hogy minden nap mosol hajat, de vegyszerek nélkül, tiszta vízzel!
Magam is ezt teszem és nem büdös a fejbőröm.
2/3 TappancsMancs válasza:
A heti egy az kevés. Naponta lenne jobb szerintem is. Az is lehet oka ha zsíros a bőröd és egyszerűen hamarabb igényelné a fejmosást, de ezt magadnak kell tudnod itt erről nem írtál.
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy elkaptál valami fertőzést az uszodában. Van ilyen. Menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!