Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Házasodnátok azért, hogy egy...

Házasodnátok azért, hogy egy bizonyos országban maradhassatok/kijussatok?

Figyelt kérdés
26 éves lány vagyok. Az USA-ban élek már egy ideje, de nincs legális státuszom. Hozzá tudnék menni valakihez, aki által itt maradhatnék, állampolgárrá válhatnék, de úgy érzem, hogy ez az illető szeret engem, én őt nem. Ha megmondom neki, nem fog elvenni valószínűleg, de én itt akarok maradni. Mit tegyek? Belemennétek?
2009. szept. 22. 09:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Menj hozzá és kész. Ne érdekeljen, hogy mások mit mondanak. Jó, igen, ettől önző vagy na és? Senkinek semmi köze hozzá, hogy mit miért csinálsz. Ha kell a zöldkártya, akkor menj hozzá, legyél vele kedves, megértő, törődj vele. Azt azért ne csináld, hogy kicsit se foglalkozol vele, teljes mértékig elhanyagolod, mert annyit megérdemel, hogy néha főzz rá, takaríts utána, ellásd. Viszont szexuális életet ne élj vele, ha nem akarsz. Tisztesség ide vagy oda, néha önzőnek kell lenni, hogy elérjünk valamit.
2009. szept. 22. 13:06
 12/14 anonim ***** válasza:
A kérdés és a "bíztató" válaszok igazolják azt a sztereotípiát mely szerint minden nő k.rva. Nincs olyan nő, aki pénzért vagy valamilyen előrelépésért ne használna ki egy férfit. Az utolsó hozzászólónak pedig kívánom, hogy egyszer őt használják így ki és akkor majd megtudja, hogy ez miért is nem elbagatelizálandó kérdés. Elcseszett ez a világ, ne legyetek már ilyen riherongyok! Nem kell követni a rossz példákat. Tessék megmutatni, hogy megy tisztességesen is.
2009. szept. 22. 14:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Na meg volt mar az eskuvo?
2009. szept. 27. 14:28
 14/14 A kérdező kommentje:
Egy hónap múlva lesz az esküvő. Igazatok volt sok mindenben. Jó ember és nem érdemli meg, hogy kihasználjam és elváljak. Sokat beszélgetünk és egyre jobban kedvelem. Szerintem nem lesz probléma a szex sem, így normális házasságban tudunk majd élni. Megpróbálok majd mindent megtenni ennek érdekében.
2009. szept. 28. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!