Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért hozzák sokan egy kalap...

Miért hozzák sokan egy kalap alá a homoszexualitást a pedofíliával/nekrofíliával?

Figyelt kérdés

Meleg fiatal vagyok, semmi nem látszik rajtam. De nem értem sok embernek ezt az "összefüggését".

Miért lenne ugyanaz, hogy két fiú, vagy 2 lány szereti egymást, azzal, hogy egy öregebb fószer/nő a 10-13 évesekre hajt??

Vagy aki halott iránt érez szexuális vágyat...

Csak szerintem durva párhuzam? Miért lenne már ugyanaz?

2013. ápr. 8. 08:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
21%
bizonyos homoszexuálisok* (többes szám)
2013. ápr. 9. 16:35
 12/21 anonim ***** válasza:
75%

Biztos velem van a baj mert nem értem mi aberrált abban, ha két felnőtt közös döntés alapján szexel és szereti egymást.

Nem mellesleg semmi durvább nincs a felvonuláson, mint a riói karneválon, ha a gyerekek jogaiért tüntetnek hasonló formában, akkor egy szót se szólnál...

A gyerekeknek meg nem apára és anyára, hanem szerető szülőkre van szüksége ;)

2013. ápr. 9. 18:35
 13/21 anonim ***** válasza:
96%

16:34

A homofóbia ellen tüntetnek jogosan. Amúgy a homoszexualitásból nem lehet divatot csinálni. propagálni se lehet.

Ha valaki nem bujkál az mért számít nálatok propagálásnak?

2013. ápr. 9. 20:13
 14/21 anonim ***** válasza:
19%
Jól van, védjétek csak őket. Egy normális homoszexuális nem csinál magából bohócot ilyen ratyi parádékon.
2013. ápr. 9. 22:03
 15/21 anonim ***** válasza:
55%
semmivel sem más ez a parádé, mint mondjuk a szigetfesztivál..
2013. ápr. 9. 23:15
 16/21 anonim ***** válasza:
57%
Csak az ostoba emberek veszik egy kalap alá. Az ilyenekkel meg jobb, ha nem foglalkozol.
2013. ápr. 25. 15:30
 17/21 anonim ***** válasza:
78%

Idehaza még nem voltam mert nem mertem anno elmenni, de voltam Londonban meg Brightonban többször is.

Az nagyon jó szórakozás.

A fél város kijön szórakozni utcahosszakon lehet táncolni. A családok(igen természetesen a hetero családok is) a gyerekekkel kijönnek, a rendőrők is kinn vannak de velük inkább csak fotózkodnak mert nem kell nagyon őrködni semmire sem.

Kis és nagycégek, közszolgáltatók mind kimentek reprezentálni magukat és támogatást nyújtani.

Ott már nem a meleg jogokért van a felvonulás, hanem sok különböző segélyszervezetre hívják fel a figyelmet.

Az angliai felvonulás szellemében idén valószínűleg kimegyek a magyarra is csak hogy megmutassam, hogy nem vagyok pedofil, nekrofil, filharmónikus... stb.

2013. ápr. 30. 01:36
 18/21 anonim ***** válasza:
19%

az a helyzet, hogy bizony ez egy tanult magatartásforma. hiába mondják az ellenkezőjét egyesek, a mai napig sincs semmiféle gén, amely ezt meghatározná, ez kizárólag a pszichoszexuális fejlődés során alakul ki az orientáció.

Ha még időben nyakon csípik a perverziót (ami nehéz!), lehet rajta segíteni a megfelelő gyógyszeres és célzott terápiával. Nem egy 14-15 évest ismertem, akiknek időben észrevették a szülei az eltévelyedést, és azonnal pszichiáterhez vitték, majd kb fél éves terápia után heterók lettek, és ma is boldog hetero kapcsolatban élnek.

Nos én inkább tehát a szülők felelősségét látom a dologban, hogy nem figyelnek eléggé gyermekükre. De hát egyre rohanóbb a világunk, sajnos ezzel magyarázható az egyre több homo is.

ű

és hoghy miért kötik össze a kettőt? mert bizony igen gyakran a kettő valóban fedi egymást. nézz csak végig a melegeken, és mindenki tizenéves nyunyókát akar magának, véletlenül se idősebbet! Javaslom, keressetek meg egy meleg társkereső oldalt, és készítsetek egy statisztikát erről! Én magam is több ilyen huszonévest ismerek, és naná a 16 körüli korosztályra hajt mindegyik, és ez később se változik, 50 évesen is az kell neki.

Hát ezért ...

A nekrofilia viszont más, azt ne kutyuld ide!

2013. máj. 22. 20:53
 19/21 anonim ***** válasza:

"Nem egy 14-15 évest ismertem, akiknek időben észrevették a szülei az eltévelyedést, és azonnal pszichiáterhez vitték, majd kb fél éves terápia után heterók lettek, és ma is boldog hetero kapcsolatban élnek."

Hali, ez érdekelne. Lehet, hogy nekem is szükségem lenne ilyen segítségre? Le tudnád írni, hol találtál ilyen pszichiátert, meg mi volt a kezelés? És tényleg jól vannak a gyerekek?

2013. máj. 22. 21:09
 20/21 anonim ***** válasza:
Az emberi butaság sokkal veszélyesebb,mint a szexuális orientációk:D
2014. szept. 25. 03:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!