Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy csomóan akik sztárok vagy...

Egy csomóan akik sztárok vagy milliomosok lettek (v mind2), miért kezdtek el drogozni?

Figyelt kérdés

Ezt soha nem értettem. Ha valaki elismert, vagy közismert és népszerű sztár lett, és esetleg rengeteg pénzhez jutott, az miért kezdett el rendületlenül drogozni?

Én nem hiszem el, hogy azzal a pénzzel nem tudnak mást kezdeni.

Pl Lindsay Lohan, vagy a reszkessetek betörők sztárja.

Plusz rengeteg sztár, és híres ember halt bele drogozásba, amikor semmi nem késztette őket arra, hogy drogozzanak.

Miért lesz rengeteg sztár vagy közismert személy drogfüggő, és droghalál áldozata?

2013. ápr. 5. 13:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
mert a pénz és siker olyan energiák amit nagyon kevesen tudnak helyesen kezelni. legyél gazdag és próbáld ki:)
2013. ápr. 5. 13:36
 2/9 A kérdező kommentje:

De épp ezt nem értem. Azért sok olyan gazdag van, akik nem drogoznak.

El nem hiszem, hogy normálisabbra nem tudják költeni.

Tudom, hogy az ő dolguk, csak nem értem, hogy miért jó nekik, hogy ilyen durván függők lesznek.

2013. ápr. 5. 13:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert az ismertséggel járó stresszt nem tudják máshogy feldolgozni.Azért nehéz lehet, ha valakire milliónyian kíváncsiak és marhaságokat olvasgatnak róluk az újságban, stb..De lehet, hogy csak arról van szó, hogy a kutya is a jó dolgában vész meg.
2013. ápr. 5. 13:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem a pénz miatt kezdenek el drogozni, hanem azért, mert nem tudják feldolgozni a helyzetet. Másik irányban ugyanez a kategória az alkoholista hajléktalanok.

Hirtelen eltűnik minden, ami megszokott, az emberek elkezdenek máshogy viszonyulni hozzájuk, mivel pénz állt a házhoz, megjelennek az érdekbarátok, paparazzók, akik semmilyen szinten nem tartják tiszteletben a magánéletüket, stb. Ezt azért nem olyan egyszerű feldolgozni, ha az ember nem elég erős, könnyen belecsúszik ilyen helyzetbe.

2013. ápr. 5. 13:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Na igen a paparazzik meg ezek, bár egyszer olvastam, h vmelyik sztár feljelentette a paparazzikat (asszem 2-3 volt) akiket lecsuktak. (USA-ba volt)
2013. ápr. 5. 13:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is az a probléma, hogy nem tudják kezelni a helyzetet.

Aminek a megoldására egyébként nem szégyen segítséget kérni, ha önmagától nem találja azt.

2013. ápr. 5. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Sokféle oka lehet. Viszont szerintem a legtöbb ilyen ember már a meggazdagodás előtt is drogozott, sőt, sokakat valszeg a drogok vezetnek el a sikerhez (főleg a zenészeket, művészeket). A fű és a halucinegének (pl LSD) kreatívabbá teszik az embert, a speed segít, ha agyilag kimerítő munkát végzel(politikusok is szokták használni)

A lényeg, hogy minden társadalmi rétegben vannak drogosok

2013. ápr. 6. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Amúgy csak kíváncsiságból, fel tudtok sorolni 5 embert aki bizonyítottan az után kezdett el drogozni, miután meggazdagodott?
2013. ápr. 6. 17:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A sztárok esetében a kreativitást serkenti a fű, a kokain és egyéb drogok is. Amy Winehouse, vagy Robbie Williams sem lennének ekkora egyéniségeket és művészek, ha nem drogoztak volna, ez ugyanúgy érvényes másokra is, mint pl. Jimi Hendrix, vagy Bob Marley. Egyszerűen elszáll az ember és így tud alkotni valami egyedit, maradandót. Egyébként sok a közismert ismerősöm, barátom és nagyon nehéz nekik az, hogy mindenki utánuk koslat. És itt most nem "kis" magyar sztárokról beszélek, hanem nemzetköziekről. Amikor pedig pénze van az embernek, mint ahogyan nekem, akkor előjön sok minden. Lazább vagy, nem nagyon érdekelnek a normák, stb. Én ugyan nem próbáltam még drogokat, de az alkohol konzumációm elég magas... Egyszerűen többet megengedhet magának az ember, független, nem kell arra figyelni, hogy jaj, mit mond majd a másik, stb.
2013. ápr. 8. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!