Titeket is irritálnak a gasztroblogok/bloggerek?
Egyszerűen ha egy recept miatt ilyenekre tévedek és elkezdek olvasni egy bejegyzést, mint minden egyes gasztroblognál, megjátszott Bree Van De Kamp-ekkel találom magam szembe - szerencsére csak monitoron keresztül - idióta "nagyonjófejnekakaroktűnni" írási stílussal, hűde művészi (persze amatőr) beállított kajafotókkal stb.
Ez a blog pl. megfelelő példa: paleolitania.blogspot.com
Kommenteltem volna, hogy egész jó blog lehetne ha nem ilyen irritálóan írna, de nem akartam megbántani. De sajnos ezen kívül még millió ilyen önmagát szupergasztrológusnak hivő nőci van.
Nektek mi a véleményetek?
Így van, csak nyafizol itt.
Ha rátévedsz egy blogra és nem tetszik, hát továbbállsz. Nem olyan bonyolult ez.
Olyan szempontból lényegtelen, hogy gasztro- vagy másfajta blog, hogy stílusilag tárgyilagosabb, hűvösebb, nyersebb vagy művésziesebb jellegű.
Néha vagyok én is úgy, hogy épp egy konkrét információt keresek, körítések nélkül, viszont ilyenkor az első néhány sor után abbahagyom az olvasást, ha rájövök, hogy nem azt olvasom, amit keresek.
Máskor viszont akár én is olyan kedvemben vagyok, hogy nem csak nyersen megfogalmazok valamit, hanem színesebben kifejtem az adott gondolatot. És lesz, akinek tetszeni fog és lesz, akinek nem.
C'est la vie.
Nem irritál. Egy kicsit sem. Ha valami olyasmire bukkanok a neten, amiről azt veszem észre, hogy elkezdi kaparni a torkomat, akkor egyszerűen továbbállok.
Az általad belinkelt blogot megnéztem. Beleolvastam, de azon a helyen éppen nem irritált. Megjegyzem, hogy tényleg rengeteg blog foglalkozik receptekkel, kajákkal. A 10%-a ha profin csinálja, akkor sokat mondtam. De azzal sincsen bajom, ha valaki kedvtelésből csinálja. Ha szereti, miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!