Nagyon irritálnak az osztálytársaim. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
9.es vagyok, szeptembertől új suli... Szóval az a helyzet, hogy én csendes vagyok, ezért természetesen én vagyok a nyomorék paraszt a lányok közül. Teljesen hülyének néznek, egy karnyújtásnyira(!!!) tőlem beszélnek rólam, elhordanak mindennek... Tudom hogy rólam, mert hallom, csak nyuszi vagyok és nem merek szólni. Én nem akarom őket ócsárolni mert abban hiszek hogy mindenki egyenlő, de azért ez már több a soknál... Egyébként ők olyanok, hogy az egyiknek pl. már több pasija volt (egyszer amikor futottunk elmesélte másnak hogy amikor 12 évesen nőgyógyásznál volt akkor finoman fogalmazva nem úgy vizsgálta mint ahogyan a kiskorúakat kellene, erre a lány: pedig AKKOR MÉG (és itt az egekbe megy a vérnyomásom) szűz voltam...) A másik, hogy van egy falusi lány az osztályban, duci, de a pofája még nagyobb mint önmaga. Van egy olyan akinek nem adatott meg a szépség (mint ahogy nekem sem!) de olyan kényesen tudja mondani magáról hogy ő milyen szép, nem tudná megölni magát... Már nem azért, de ha látnátok sírva fetrengenétek a röhögéstől ahogy kinéz... Na hagyjuk. Én most röplabdáztam először hogy gimibe jöttem, de amikor ugye felállunk két sorba rögtön már az egyik erőteljesen tol engem előre, gyakorlatilag lök, és kiabál hogy azta k.rva de fogyatékos vagyok (mégis hogy figyeljek a játékra ha végig ilyeneket mondanak?) Nagyon nem tesz jót ez a rengeteg idegeskedés miattuk, én türelmes vagyok de mostmár komolyan kezdek attól tartani hogy valami olyat fogok csinálni amit nagyon nem lenne szabad... És mégegyszer, nem őket akarom most piszkálni csakhogy lássátok a helyezetet... Mert ez az igazság amit most leírtam róluk, amit tapasztalok 7 hónapja... Végülis tudom, hogy azért csinálják mert hagyom magam, de ha meg visszaszólok, akkor az egész osztály ellenem lesz, rögtön megtudná mindenki hogy ilyen kis nyomorékként (nem vagyok az egyáltalán, semmi bajom mentálisan meg sehogy) milyen nagy pofám van... Tudom, már csak 2,5 hónapot kell itt kibírnom, de örökké valóságnak tűnik. Eközben eszembe jut, hogy amikor mentünk az osztállyal valahová végig engem dobáltak hógolyóval... Addig is mit tegyek?2013. márc. 29. 18:49
1/4 anonim válasza:
Szólj az osztályfőnöködnek,majd ő elrendezi.Velem is ez volt év elején,mert szintén félénk vagyok meg csendes,szóltam az osztályfőnöknek és elrendezte.
2/4 A kérdező kommentje:
A mi osztályfőnökünk nem foglalkozik ilyenekkel. Volt már botrány is, le se sz.rta azt sem.
2013. márc. 29. 18:57
3/4 anonim válasza:
Egyet azért tudj: az új suliban is ugyanúgy ki fognak kezdeni, mint most. A szürke kisegereket mindig kinézik maguknak az emberek, ez van.
Persze addigra változhatsz, ajánlom, hogy tedd is ezt. Nekem rendes lánykának tűnsz, csak némi magabiztosság és talpraesettség kéne.
És amíg ebben a suliban vagy: már csak 2-3 hónap és elmész. Gyakorlatilag tiéd a világ. Ne hagyd magad, szólj be, oktasd ki őket. Megszeretni már nem fognak, de ne is ez legyen a cél. Legközelebbi lökésnél nyugodtan küldd el a csába. Légy kemény, szükséged lesz rá az elkövetkezendő 70-80 évben!
Sok sikert!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Nem fognak mert az normális iskola, oda olyan gyereket járnak akiknek a szülei alkalmazták azt a kifejezést hogy "nevelés". Meg végülis szeretek barátkozni, csak nem ilyen lányokkal mint a mostani osztálytársaim.
2013. márc. 29. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!