Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért lett ilyen az arab barátom?

Miért lett ilyen az arab barátom?

Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra rájött az a dolog,hogy elvárja,hogy ha ő bármit kér, mond vagy kérdez,hogy csak igen lehet a válaszom és,hogy neki mennyire nem tetszik ha nemet mondok neki. Van olyan,hogy ideges is. És elvárja,hogy azt csináljam mindig amit kér vagy mond. De ha én kérek valamit tőle akkor az egyik fülén be a másikon ki.
2013. ápr. 2. 18:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
32%
.
2013. ápr. 2. 20:27
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Előjött a vére.
2013. ápr. 2. 21:22
 23/25 anonim válasza:
66%

Szia! Az arab kultúrának érdemes utána olvasni, és ha az ember nagy körvonalakban sejti a dörgést akkor érdemes fontolóra venni a dolgot mit is szeretnél vele kezdeni.

Az araboknál -általában a férfi a családfő, eltartja a feleségét és a gyerekeit, a nő otthon van, nincs mindenféle munkahelyi hülyeségnek kitéve, de maximálisan feleségnek, anyának és nem utolsó sorban nőnek kell lennie cserébe. Mivel "eltartják- ergo ételt adnak a szájába" ezért mindenben engedelmeskednie kell, ugyanakkor az természetes hogy a családi fészekben minden szuper.

Természetesen az európai nők önállóbbak, talpraesettebbek, sokszor képzettebbek mint a férfiak- nem értik, hogy te egyáltalán hogyan is lehetsz egyenrangú velük.

Aztán ott van még a vallás, pl. a férfinek tilos a házassági gyűrűjét viselnie- ez nagyon megtévesztő lehet- mert úgye senkinek sincs a fejére írva, hogy házas és nagycsaládos. Aztán a többnejűség fogalma sem elkerülendő, mivel az európai nő értelem szerűen úgy megy férjhez hogy csak ő lesz a párja egyetlen kedvese egy pár év múlva a férj mondhatja azt, hogy neki viszont kell még egy nő törvényesen... ha ebbe belegondol az ember jobban, akkor szerintem elbizonytalanodik. Elméletileg csak magadban bízhatsz, és az évek megtanítják az embert arra, hogy lényegében évekkel ezelőtti véleményét megváltoztassa valami miatt.

Szerintem nagy empátiakészséggel és alkalmazkodó képességgel kell lennie egy arabnak ahhoz, hogy egy Eu országban beilleszkedjen, és aki ilyen párt választ magának szintén komolyabban kell tanulmányoznia a másik embert. persze erre jó a szerelem rózsaszín fátyla, mely sokáig az emberek szeme előtt lebeg.

2013. ápr. 5. 13:58
 24/25 brokenbone ***** válasza:
68%
hamarosan előveszi az ak-47-est... :S
2014. szept. 2. 23:06
 25/25 anonim válasza:
Az arabokkal kell úgymond a legjobban vigyázzni,nekem volt egyszer egy arab barátom,alig tudtam lerázni,nem fogadják el az elutasítást. És ha nemet mondasz úgy tesznek mintha egy világ tört volna bennük össze,nagyon betudják csábítani a nőket,érdemes vigyázzni velük szabadulni nehezen lehet tőlük.
2023. jún. 1. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!