Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért lett ilyen az arab barátom?

Miért lett ilyen az arab barátom?

Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra rájött az a dolog,hogy elvárja,hogy ha ő bármit kér, mond vagy kérdez,hogy csak igen lehet a válaszom és,hogy neki mennyire nem tetszik ha nemet mondok neki. Van olyan,hogy ideges is. És elvárja,hogy azt csináljam mindig amit kér vagy mond. De ha én kérek valamit tőle akkor az egyik fülén be a másikon ki.
2013. ápr. 2. 18:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%
Ha már ilyen buta voltál, hogy összejöttél egy arabbal, akkor örülj annak a szerencsének, hogy házasság előtt kijött az igazi énje. Nem is értem azokat a nőket, akik képesek összejönni egy arabbal. Melyik bolygón éltek ti?
2013. ápr. 2. 18:33
 12/25 anonim ***** válasza:
88%

11.

Ez még semmi, ha megunja a kérdezőt, gyrost csinál belőle.

2013. ápr. 2. 18:34
 13/25 anonim ***** válasza:
83%
Eddig tudott színészkedni most láthatod a valódi habitusát. És még tedd össze a kezed, hogy esküvő és gyerek előtt! Menekülj tőle.
2013. ápr. 2. 18:35
 14/25 A kérdező kommentje:
8as válaszoló:1,5 évig barátok voltunk csak. Aakkor egyáltalán nem volt ilyen. Az se tetszik neki ha a fiú barátaimmal beszélgetek, ezért is dühös.
2013. ápr. 2. 18:39
 15/25 anonim ***** válasza:
93%
Azért ilyen mert arab! Csak ennyi a válasz. Hagyd el ameddig nem késő!
2013. ápr. 2. 18:42
 16/25 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem még időben lépj le, amint még nem lesz késő.....

Nézd meg a Lányom nélkül soha! című filmet.

Vagy olvass utána a történetnek, mert igaz stori alapján készült a film..

2013. ápr. 2. 18:47
 17/25 anonim ***** válasza:
94%
Azért mert egyszerűen ilyen a kultúrájuk. Náluk ez természetes hogy a nőknek nincs szava. Ha ezt elviseled oké, de ha nem akkor lépj ki a kapcsolatból.
 18/25 anonim ***** válasza:
93%

15: akkor eltaláltam.

Nem tud egyenrangú párkapcsolatot csinálni, ennyi.

Ez magyar fiúknál is egy fontos gond, ez alapján többeket elküldtem.

19/25 anonim ***** válasza:
71%
19-nek igaza van, a legtöbb férfi elég ügyefogyott. De azért van kivétel. Viszont a nők is elég buták, amiért ezt eltűrik. Ezt csak úgy zároljelben. Lépj le, amég tudsz.
2013. ápr. 2. 18:59
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező. lehet, hogy a válaszom nem fog tetszeni(sőt, tuti nem), de Te kérted ki a véleményem:

fuss, amíg csak tudsz! de úgysem teszed meg...tűröd, összeházasodtok, aztán kiteszel egy újabb kérdést: hogyan tudnék elszökni tőle?

2013. ápr. 2. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!