Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a legerősebb...

Kisé kérdése:

Szerintetek mi a legerősebb érzés 2 ember között?

Figyelt kérdés

Nem csak a szerelemre gondolok(tudom hogy az nagyon erős)

pl: szülő-gyerek kapcsolat, barátság, stb...

2013. márc. 31. 22:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
A gyűlölet!
2013. márc. 31. 23:03
 2/11 anonim ***** válasza:
54%

Egyetértek az első válaszolóval.

A gyűlölet a legerősebb mind közül.

2013. márc. 31. 23:05
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
ÉRDEK.
2013. márc. 31. 23:12
 4/11 anonim ***** válasza:

Általánosságban nem mondanám, de nekem a párommal a legszorosabb a kapcsolatom. Egyszerűen lelki társak vagyunk minden szempontból. Azt azért mégsem mondanám, hogy a párkapcsolatok a legszorosabbak :D

Egyébként szerintem az anya-gyerek kapcsolat még nagyon erős.

Érzések szintjén, a gyűlölet és a szerelem (ezeket meg ugye nem sok választja el egymástól)

2013. márc. 31. 23:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Egypetéjű ikrek kapcsolata, esetleg sziámiikreké. Annál erősebb tuti nincs, ők konkrétan egymás felei.
2013. márc. 31. 23:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Vágy.
2013. márc. 31. 23:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Vágy és hiányérzet a másik után.
2013. márc. 31. 23:19
 8/11 anonim ***** válasza:

A parommal 8 eve vagyunk egyutt, 5 evig hatalmas szerelem langolt kozottunk, egyszeruen imadtuk egymast, azzal a bizonyos rozsaszin koddel korulveve. Akkor ugy ereztem, ez a legerosebb erzes, amit valaha ereztem (sajnos csaladomban nem tapasztaltam meg a szeretet erzeset es baratom se volt olyan nagyon jo barat) 5 ev utan azonbam megszuletett a kislanyunk. Valahogy atalakult a kapcsolatunk, az a hatalmas langolas eltunt, de meg mindig nagyon szeretjuk egymast. Az elso ev alatt egyre jobban elmelyult a szeretet koztunk es lanyunk kozott, s ugy erzem, ot jobban szeretem, mint a paromat valaha is szerettem, pedig azt hittem, annal jobban nem tudnek szeretni senkit, azt hittem, azt mar nem lehet fokozni. Nem tudom apai reszrol ez milyen, mert azt az oldalt nem tudom kiprobalni, de anyai reszrol el tudom mondani, hogy olyan eros ez az erzes, amit talan el tud kepzelni az, aki nem elte at, de ha ateli, rajon, hogy annal meg erosebb, mint gondolta. Soha nem szerettem nagyon lanynak lenni, de mikor teherbe estem, megszultem a lanyom, es ma, ugy erzem, piszok mazlista vagyok, hogy mindezt atelhetem. En a parom es a gyermekem irant erzek a legerosebben.

Gyulolet pedig volt bennem, sajnos az is nagyon eros, a legrosszabb az, hogy en sajat magam irant is ereztem ezt, de ez szerencsere mar megvaltozott. Azt hiszem, ereztem olyan eros gyuloletet gyerekkoromban a szuleim, sajat magam es az elet irant, mint amilyen eros szeretetet erzek most.

Szoval en is azt mondom, hogy a szeretet es a gyulolet a legerosebb erzes.

2013. márc. 31. 23:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, am szerintem a testvéri kapcsolat is nagyon erős mert van egy Húgom akit imádok szó szerint élek-halok Érte
2013. ápr. 2. 19:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Félelem.
2013. ápr. 14. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!