Írtam pár sort az eseménytelen, unalmas életről. Mit gondoltok róla?
Éled a szorgos, haszontalan mindennapokat, az idő csak repül, események, emlékek nélkül.
Titkokat őrzöl, tanulsz, fejlődsz, tépelődsz, gondolkodsz. Sírsz, majd élvezed.
Megérint egy délibáb melyet dédelgetsz, elszalasztod, tovább vársz a mozdulatlanságban. Eldobsz mindent, lehetőségekkel vagy anélkül kiélvezz minden pillanatot.
Ahol akarat van, ott út is van.
Ha a neten nyafogás helyett mondjuk ismerkednél, összeállna egy banda, akivel el lehet járni helyekre, az ízléseteknek megfelelő rendezvényekre.
Elég összetett személyiségnek mondanám magam, bár más értelemben meg egyszerű. Szeretek nőiesen öltözködni, de leszarom a divatot. Próbálok egészségesen élni, keveset iszom, nem dohányzom, néha nehéz megállni. Amióta az eszemet tudom mindig magányosabb típus voltam. Inkább egyedül elvoltam és néztem a kisebb közösségeket. Valahol irigyeltem is, szerettem volna közéjük tartozni, de valahogy sosem ment. Szeretek mozogni, a természetben lenni. Tájvédelem, nyelvtanulás érdekel, esetleg jógát is szívesen oktatnék. Nagyon ritkán nézek tv-t. Rock metál zenét szeretem, de tetszik pl. pár Rhana és ilyesmi számok is amitől tök jó kedvem lesz. Mindegy csak ne disco és mulatós zene. Fiúkkal jobban el tudtam beszélgetni. Mindegy, hogy most visszahúzódó vagy nagypofájú csak normális értékrendje legyen, mélyérzésű. Szeretem ha van humora, határozottabb személyiség, nyitott, rugalmas. Ne érdekelje, hogy vega vagyok 12 éve és 75/B-s szilikon melleim vannak egy éve.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!