A buddhizmus szerint minden élőlény a boldogságot keresi. Akkor ha velem ordibálhat mindenki egy sort, attól hogy lesznek boldogok?
Haza jön apám, ideges, a munkahely miatt, nincs lóvé, késik a fizetés, beszólt neki a főnöke.
Nyitva felejtettem az ablakot, és kihűlt a szoba. Ezért ordít velem 1 sort, hogy mi a f***é nem figyelek oda!
Tesóm ideges mert leszólta valaki, akkor valamiért rám is mérges lesz, bejön, ordít velem visszaszólok, hogy gondolkozzon el kivel beszél, és milyen hangnemben, még jobban ordít, majd bevágva az ajtót kimegy.
Leejtettem 1 tányért teli kajával, amit egyből föltakarítottam, de anyám ideges mert ideges apám, ezért lehord, hogy milyen drága az étel, meg a tányér...
Most a buddhizmus szerint minden ember sőt, élőlény a boldogságot keresi életében, és csak a szenvedéstől akarnak megszabadulni.
De attól, hogy az apám/anyám/tesóm üvölt, ordít, magas lesz a vérnyomásuk, hol lesznek boldogabbak, mint előtte voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!