A közösségi oldalakon kívül honnan lehet valakiről megtudni, hogy él-e, mi van vele?
Figyelt kérdés
Az illető nincs fent a közösségi oldalakon. Nem vagyok rokona, így rendőrség stb. kizárva. Nagyon-nagyon szeretnék tudni róla, nem akarom megkeresni (sőt jobb lenne ha ő nem is tudná hogy "érdeklődtem"), de úgy érzem megőrülök ha nem tudom, mmi van vele :(((.2013. márc. 27. 15:14
1/2 anonim válasza:
Ha nem kizárt, hogy használ internetet, vagy ha van rá esély, hogy hírben vagy hírdetésben előfordul a neve, akkor csak google a nevére idézőjelek közt. Persze csak ha viszonylag egyedi név. Ha szánsz rá pénzt, egy magánnyomozó megoldja. Rendszerint egy zsaru haverral segítenek egymásnak sokat, innen már csak egy lépés a válasz, és az az összeg, amit nem átall elkérni ezért.
2/2 A kérdező kommentje:
Netes keresést már mindenhogyan próbáltam, sikertelenül. A második lehetőségre nem tudok pénzt áldozni.
Azért köszönöm a választ, kedves vagy!
2013. márc. 29. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!