Hogyan mondjak nemet?
Amikor pl suliban valaki megkérdezi, hogy ihat-e az üdítőmből, most mondjam, hogy nem?.. Meg ha kérnek a chipsből, ilyesmiből.. Meg ma mellém akart ülni az a lány, akit gyűlölök, megkérdezte, hogy baj-e ha mellém ül, most komolyan, erre őszintén kell válaszolni?... Akkor meg vérig lesz sértve, meg én leszek a bunkó.
Ráadásul miért nekem kell magyarázkodni, hogy miért nem akarok adni az üdítőmből?? Ha gonosz lennék hagynám, hogy igyon belőle, aztán szenvedjen az aftáktól..
- szájfertőzésem van, de igyál csak nyugodtan, ha nem zavar
- vehetsz persze, csak tudd, hogy én úgy nyúlkálok a zacskóba a chipsért, hogy az előbb voltam wc-n és nem volt papír
- ülj nyugodtan, ha nem zavar, hogy ma egyfolytában pukizok mert valami rosszat ehettem, lehet, hogy hánynom is kell még
Ez a fertőző beteg dolog egyáltalán nem jó ötlet!
Szerencsétlen közelébe nem menne senki. Egyszerűen mond meg, hogy nem szereted ha beleisznak az innivalódba mert kijön az afta a szádba. Én is ezt mondom mindig. Chips meg annyit róla, hogy "éhes vagyok".
Csak pl kézfertőtlenítőt is szoktak kérni.. Én sem ingyen veszem, nekem nincs is pofám mástól kérni, ezek meg.. 2 naponta kérnek.
Aztán ha nem adok, húzzák a szájukat, meg figyelik, hogy tényleg otthon hagytam-e, vagy csak kamuzok
én azt mondom szimplán vagyis régebben hogy bocsi de én nem szeretem ha beleisznak az italomban.
ennyi nem kell ezt túlcicomázni hogy fertőző vagy stb.
csipszet meg nem szabad suliba vinni . mondjuk én ha viszek kekszet megkérdezem hogy kérsz vagy kértek mert úgy illik.De nem szoktak kérdni:D kicsit pofátlanok hogy kuncsorognak, ha nagyon nem akarsz adni akkor mond hogy nem és kész,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!