Mi van, ha valakinek semmi nem sikerül kamaszkorában és ifjú fiatalként?
Figyelt kérdés
Nem lesz belé senki szerelmes, nem jár el sehova, nem szerez barátokat, nincs kedve az egyetemhez.2013. márc. 24. 12:37
1/4 anonim válasza:
Majd eljön akkor annak is az ideje. Most mit vársz, mi legyen írva?
2/4 A kérdező kommentje:
Igaz, nem tisztáztam. Nos, pl. kíváncsi lennék olyan véleményére, aki ilyen volt, és most már mondjuk 40 éves, tehát valahogy csak túljutott rajta. Tapasztalatok érdekelnek.
2013. márc. 24. 13:18
3/4 anonim válasza:
Az valószínüleg nem teljesen igaz, hogy neked semmi sem sikerül, csak te gondolod így.
"Nincs a világon se jó, se rossz: gondolkozás teszi azzá. / Shakespeare, William /"
Az emberek altalában a szórakoztató társakat keresik, akikkel jól érzik magukat. Legtöbbünknek van valami hobbink, netán valami mániánk, amivel a legszívesebben foglalkozunk. Amivel pedig sokat foglalkozunk, abban nagyon jók leszünk. Például táncban, főzésben, olvasottságban, kreatív öltözködésben, stb. Te mit szeretsz a legjobban? Mivel tudsz másoknak örömet okozni? Ezt kell kitalálnod...
Ja, és nem kell mindenkinek a barátodnak lenni.
Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
Én pont ilyen vagyok most. Nem tudom mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!