Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi van, ha valakinek semmi...

Mi van, ha valakinek semmi nem sikerül kamaszkorában és ifjú fiatalként?

Figyelt kérdés
Nem lesz belé senki szerelmes, nem jár el sehova, nem szerez barátokat, nincs kedve az egyetemhez.
2013. márc. 24. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd eljön akkor annak is az ideje. Most mit vársz, mi legyen írva?
2013. márc. 24. 13:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Igaz, nem tisztáztam. Nos, pl. kíváncsi lennék olyan véleményére, aki ilyen volt, és most már mondjuk 40 éves, tehát valahogy csak túljutott rajta. Tapasztalatok érdekelnek.
2013. márc. 24. 13:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Az valószínüleg nem teljesen igaz, hogy neked semmi sem sikerül, csak te gondolod így.

"Nincs a világon se jó, se rossz: gondolkozás teszi azzá. / Shakespeare, William /"

Az emberek altalában a szórakoztató társakat keresik, akikkel jól érzik magukat. Legtöbbünknek van valami hobbink, netán valami mániánk, amivel a legszívesebben foglalkozunk. Amivel pedig sokat foglalkozunk, abban nagyon jók leszünk. Például táncban, főzésben, olvasottságban, kreatív öltözködésben, stb. Te mit szeretsz a legjobban? Mivel tudsz másoknak örömet okozni? Ezt kell kitalálnod...

Ja, és nem kell mindenkinek a barátodnak lenni.

Sok sikert!

2013. márc. 26. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Én pont ilyen vagyok most. Nem tudom mi lesz.
2013. márc. 26. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!