Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek egy kép az meg...

Szerintetek egy kép az meg csalás lehet? Szeritetek ez meg csalás? 19/f

Figyelt kérdés
Van egy kép amin az osztály teremben szereplek egy osztálytársammal aki lány, és a barátnőm egy másik osztályba jár, aki utálja azt a lányt akivel van egy fotó fent a a neten. És szerintetek ez meg csalás?? Hiába magyarázom hogy csak egy foto és nincs semmi köztünk csak anyi hogy egymás mellet vagyunk! MEG BESZÉLNI IS ALIG BESZÉLTEM VELE!!!

2013. márc. 22. 20:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha az, hogy az osztálytársaddal egy fotón vagy megcsalás, akkor nem tudom én mi mindent tettem már.
2013. márc. 22. 21:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Sajnos egy ilyen miatt let oda 1 éves kapcsolatom és nem ilyen netes hanem rendes napi töb orákat vele voltam.. föleg hogy egy suliba járunk..
2013. márc. 22. 21:12
 3/12 anonim ***** válasza:

Ez..kész :D

Aki ezért szakít az gyp-s..

2013. márc. 22. 22:21
 4/12 anonim válasza:
en vagyok aki szakitott es feltortenet eloadasa a gyp-seg ... es azt nem teszed hozza ocsemmm h meg csaltal az elsohonapba .. gyokeeer
2013. márc. 22. 22:41
 5/12 A kérdező kommentje:
Igazad van ha az meg csalás hogy letámad egy csaj puszival akit nem is ismerek tényleg nagyon okos vagy! gratulálok hozzád enyit értem 1 évnek lehortál mindenek én soha nem montam rád semmi csunyát azt bezzeg nem motyogod el hogy pofoztál lehortál mindennek és leis kurv@ anyuztál szoval.. csak sajnálni tudom .. hogy idáig sülyett :"(
2013. márc. 22. 22:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Ejnyeee Simbaa!---mondta Garfield XDDDDDDDDDDDDDD
2013. márc. 22. 23:47
 7/12 Igazsagos987 válasza:
Ezt nem igy kellet volna kezelni és ez nem számit egyáltalán félre lépésnek több ezer kép van barátok ismerösök esetleg mint ebben az esetben osztálytársok készülhetnek osztály képek tábori képek orai képek hülyeskedésböl vagy csak sima fotok huu hát ha nem fogják és nem ölelik egymást böben NEM megcsalásol van szó!! És ha még olyan kép letvolna ölelkezös stb. ezt meg beszélni szokták... nah mind1 azért nagyon sajnálom :(
2013. márc. 23. 00:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha egy fotó megcsalás, én többszörösen csalfa vagyok, sőt, vettem már részt gruppen-ben is, sőt, tovább megyek, pedofil is vagyok, hiszen alig egy hetes csecsemővel is szerepelek a képen, de voltam már lóval is egy képen. Természetfotókon akár fűvel-fával is... Zűrös egy srác vagyok. :D

A barátnőd hülye.

2013. márc. 24. 16:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Már nem a barátnőm sajnos, én tudom miért kellet ennek így vége lenni, már nem tudom mit csináljak legszívesebben megölném magam, nincs értelme így semminek sem, anyira elfajultak a dolgok még meg menthető lett volna ha nem csinálja az utána következő dolgokat ahogy beszélt velem...
2013. márc. 24. 19:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Megölnéd magad?!19 évesen?!egy lányért?!aki még csak annyira sem tisztelt hogy megbízzon benned?!jahhj ti fiatalok!
2013. márc. 24. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!