Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A homoszexualitást ki írthatom...

A homoszexualitást ki írthatom magamból? Ha igen hogy?

Figyelt kérdés
Nagyon szégyellem magam emiatt.Sőt azt is olvastam,hogy a melegek a pokolra jutnak.Szerintem ez nem születésemtől fogva van,mert csak utánna kezdtem érezni.Szerintem az is közbejátszik,hogy nők között nőttem fel.
2013. márc. 22. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne próbáld kiirtani magadból, mert ideig-óráig ugyan elfojthatod, de ez egyre komolyabb mentális problémákat fog okozni, ettől erősen frusztrált ember lesz belőled. És ne is szégyelld magad, ez egy mesterségesen táplált szégyenérzet. Isten pedig nem ítél el olyanért, amivel senkinek sem ártasz.
2013. márc. 22. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:

a homoszexualitás nem betegség, hanem állapot, neked kell a legjobban tudnod, ha tényleg az vagy (attól, hogy nők közt nevelkedtél lehet bizonytalan a nemi identitásod, de a homoszexualitás nem nevelés hatására alakul ki, annak legfeljebb a biszexualitásban lehet némi szerepe)

a pokollal ne foglalkozz, baromság

"Szerintem ez nem születésemtől fogva van,mert csak utánna kezdtem érezni." - kicsi gyerekeknél érzékelhető, tapasztalható ugyan a nemi identitás, de az, hogy egy kisgyereknek milyen nemű barátai vannak még nem jelent nemi hovátartozást, az a testiség igényével együtt jelentkezik

2013. márc. 22. 11:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem. Sehogy. Olyan vagy, amilyen. Fogadd el magad. Pokolra meg csak azok jutnak, akik hisznek is benne.
2013. márc. 22. 11:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne akard kiirtani magadból, mert csak boldogtalanságot szül. Attól, hogy meleg vagy, még élhetsz teljes életet. Adj hálát a sorsnak, hogy nem 50évvel ezelőtt születtél. Ma már sokkal toleránsabb a társadalom.
2013. márc. 27. 16:39
 5/5 anonim válasza:
Hát ha köcsög lennék én is nagyon el lennék szomorodva, hogy férfi létemre szőrös seggekre gerjedek, mert farkakra. Tesó.....szar ügy, ha nem akarsz szégyenbe élni, nem hapsizz és nem fog senkinek feltünni, hogy b..zi vagy. Az emberek többsége elitéli én is, nem tagadom, sztem természet ellenes, az élet rendje nem ez, persze ha jó nekik csinálják. Próbállj kamu csaj szerezni :D volt ilyen ismerősöm, de persze lebukott
2013. ápr. 1. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!