Mi az oka annak, hogy egy olyan világban élünk ahol mindenki lesz*rja a másikat, semmibe vesszük társaink és ott verjük át a másikat ahol tudjuk?
Figyelt kérdés
2013. márc. 22. 02:24
1/3 anonim válasza:
Szerintem rossz helyen és rossz emberekkel találkozol. Én megválogatom kivel ismerkedem, kivel kötök üzletet, mit hiszek el és mit nem, így megóvom magam az általad említett kellemetlenségektől.
2/3 anonim válasza:
Ja, rossz országban élsz. De vannak jó helyek is, ahol az emberek figyelnek egymásra, és alapvetően nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak. Ezt én is csak nemrég tapasztaltam, de nagyon kellemes meglepetés volt.
3/3 anonim válasza:
- Ezek a mai fiatalok már semmit sem tisztelnek, mi lesz így a világgal? - ez olvasható egy templom falára vésve, amit egy elkeseredett egyiptomi pap írhatott 3000 évvel ezelőtt. Nemrég találták meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!