Mindenki lenéz, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az osztály társaim azért néznek le és csúfolnak ki mert nem cigiztem és nem iszok alkoholt, már nagyon unom hogy mindig ezzel szivatnak... 14/f mit tegyek?2013. márc. 21. 19:40
1/7 anonim válasza:
Ne cigizz viszont IGYÁL! :d Ennyi.
2/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy annyira büszkék magukra, mikor az anyjáéknak magyarázkodni kell a detoxban/másnap reggel.
Nagyképű kis sz*rosok, ne foglalkozz velük. Ebben a korban jellemző a nagyotmondás, szóval nem kell mindent elhinni, amit mesélnek.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát nagyon sok pincebulis képük van, és vanakicsak 13 éves ... :(
2013. márc. 21. 20:51
4/7 anonim válasza:
Hát igen, pincebuli. No comment.
Színvonalas helyre 18-20 alatt be sem engednek, de vannak olyan helyek is, ahol 25 alatt nincs enter.
5/7 anonim válasza:
Utolsó te buta, ha csak 13 nyilván nem megy discoba. 15 évesen én is pince buliba mentem, haverokkal nem lehetett mást 15 évesen. De te tuti otthon voltál egész életedben.... :D
6/7 anonim válasza:
Anyukád volt otthon, én biztosan nem.
A pincebuli nagyon gáz. Akkor már inkább házibuli. Legalább nem kell sumákolni a szülők előtt.
Szeretnek a gyerekek felnőttnek látszani, csak a következményeket nem szeretik vállalni.
7/7 anonim válasza:
Szerintem igazából nem ezért néznek le,nekem sem volt káros szenvedélyem,de ezt mindig büszkén vállaltam és a többiek elfogadták.Nem voltunk barátok,de nem is cseszegettek.Az nehéz ügy ha látványosan közéjük akarsz tartozni,de közben nem veszed fel a szokásaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!