Normális ez? Mindenki "lenéz"!
Sziasztok! Pár hete volt egy vetélésem, teljesen padlón vagyok, készültünk rá nagyon. Páromnak már van egy gyereke, előző kapcsolatából, de szerettünk volna egy közöset, aki velünk éli a mindennapjait. Amikor hazajöttem a kórházból, megbeszéltük, hogy pár napig ne hozza a gyereket, én is tudjak pihenni. Sajnos már 19.hétben jártam. :(
Ma hozták, és szó szerint undorodok tőle. Tudom nem szép dolog, de sem a hangját, sem a látványát nem tudom elviselni. Persze, most én lettem a szar ember, és nem szól hozzám sem párom, sem az anyja. Teljesen kikészültem. :(:(
Nem az az ártatlan gyerek tehet róla!!
Ha most undort érzel, akkor sosem szeretted...
Reszvetem a babad miatt. :-(((
Megertem hogy hogyan erzel parod gyereke irant, akkor is ha nem szep dolog. Ezt anyosod is es a parod is megerthetne. Szerintem idore van szukseged, es foleg egy ujabb terhessegre, ami segit majd feldolgozni a tragediatokat, utana biztosan jobban megy majd a parod kislanyaval is. Sok erot kivanok neked!
Sajnálom! Nagyon nehéz most neked,nektek,hidd el a párodnak sem könnyebb,de nem lökhetitek el magatoktól a másikat!!! Nem a gyerek tehet róla,ne őrá haragudj, illetve senkire se!
És most figyeljetek igazán egymásra, nehogy ez a kapcsolatotok rovására menjen!
Nézz előre! Erősödj meg mihamarabb! És kezdjetek neki újult erővel!!! Sok sikert!
Próbáld megértetni pároddal, hogy nem a gyerekét utálod, hanem magát az érzést, hogy ott rohangál körülötted egy gyerek, miközben te éppen pár hete veszítetted el a sajátod. Ülj le vele szembe, és mondd el neki, mit érzel: hogy gondoljon bele, ha az ő kisgyereke, aki ma ott rohangált, egyszer csak hirtelen nem létezne, ő mit érezne vajon? Te, a sajnálatosan meg nem született gyermeked pontosan ugyanúgy szeretted, mint ő a saját gyerekét, ugyanúgy kötődtél hozzá, és vártad az első mutatványait: a mocorgást, a rugdosást, és főként a pillanatot, amikor megszületik.
És neked még idő kell, hogy feldolgozd mindezt, és nem csak az ő gyereke zavar, hanem bármely kisgyerek - hisz a tiéd már nem fog megszületni.
Őszinte részvétem.
Tény,ohgy nem ez a kiskölyök tehet róla,ohgy elvetéltél.
De lehetne megértőbb a párod is.. hiszen egy GYEREKEt vesztettél el aki később ott lehetne bicajozni... teljesen természetes reakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!