Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális ez? Mindenki "lenéz"!

Normális ez? Mindenki "lenéz"!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Pár hete volt egy vetélésem, teljesen padlón vagyok, készültünk rá nagyon. Páromnak már van egy gyereke, előző kapcsolatából, de szerettünk volna egy közöset, aki velünk éli a mindennapjait. Amikor hazajöttem a kórházból, megbeszéltük, hogy pár napig ne hozza a gyereket, én is tudjak pihenni. Sajnos már 19.hétben jártam. :(

Ma hozták, és szó szerint undorodok tőle. Tudom nem szép dolog, de sem a hangját, sem a látványát nem tudom elviselni. Persze, most én lettem a szar ember, és nem szól hozzám sem párom, sem az anyja. Teljesen kikészültem. :(:(

2011. aug. 5. 21:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%

Nem az az ártatlan gyerek tehet róla!!

Ha most undort érzel, akkor sosem szeretted...

2011. aug. 5. 21:33
 2/12 anonim ***** válasza:
43%

Reszvetem a babad miatt. :-(((

Megertem hogy hogyan erzel parod gyereke irant, akkor is ha nem szep dolog. Ezt anyosod is es a parod is megerthetne. Szerintem idore van szukseged, es foleg egy ujabb terhessegre, ami segit majd feldolgozni a tragediatokat, utana biztosan jobban megy majd a parod kislanyaval is. Sok erot kivanok neked!

2011. aug. 5. 21:35
 3/12 anonim ***** válasza:
42%
Részvétem!Mindkettőtök viselkedése normális. Te nem kívánod látni az ő gyerekeit, mert a tiéd elment, ezért haragszol a világra. Természetes az is, ahogy ők viselkednek. Attól, mert a közös baba mégsem lett neki még ott van az előző kapcsolatából született gyerek, akinek szüksége van rá. Szerintem érdemes lenne pszichológussal megbeszélni ezeket a dolgokat.
2011. aug. 5. 21:35
 4/12 anonim ***** válasza:
24%
Nem néznek le és nagyon sajnálom ami történt de a gyász miatt nem szabad a gyereket büntetni, érthető hogy most féltékeny vagy mások gyerekeire de nem szabad olyat mondani hogy utálod. Inkább próbálj vele lenni így gyorsabban átvészelnéd ezt az időt.
2011. aug. 5. 21:36
 5/12 anonim ***** válasza:
33%

Sajnálom! Nagyon nehéz most neked,nektek,hidd el a párodnak sem könnyebb,de nem lökhetitek el magatoktól a másikat!!! Nem a gyerek tehet róla,ne őrá haragudj, illetve senkire se!

És most figyeljetek igazán egymásra, nehogy ez a kapcsolatotok rovására menjen!

Nézz előre! Erősödj meg mihamarabb! És kezdjetek neki újult erővel!!! Sok sikert!

2011. aug. 5. 21:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem mondtam ki senkinek.csak látták rajtam, hogy feszült lettem, ahogy megérkezett. Váratlanul is jött, mert legalább szóltak volna oda. Akkor lehet kicsit fel tudtam volna készülni. Ahogy ott ment a bicajával, és láttam, a sírógörcsök kerülgettek, és inkább elmentem otthonról. És úgy érzem, a szívük mélyén meg kellene érteniük, hiszen másfél hete jöttem haza, nem rögtön letámadni. :(
2011. aug. 5. 21:39
 7/12 anonim ***** válasza:
49%

Próbáld megértetni pároddal, hogy nem a gyerekét utálod, hanem magát az érzést, hogy ott rohangál körülötted egy gyerek, miközben te éppen pár hete veszítetted el a sajátod. Ülj le vele szembe, és mondd el neki, mit érzel: hogy gondoljon bele, ha az ő kisgyereke, aki ma ott rohangált, egyszer csak hirtelen nem létezne, ő mit érezne vajon? Te, a sajnálatosan meg nem született gyermeked pontosan ugyanúgy szeretted, mint ő a saját gyerekét, ugyanúgy kötődtél hozzá, és vártad az első mutatványait: a mocorgást, a rugdosást, és főként a pillanatot, amikor megszületik.

És neked még idő kell, hogy feldolgozd mindezt, és nem csak az ő gyereke zavar, hanem bármely kisgyerek - hisz a tiéd már nem fog megszületni.

Őszinte részvétem.

2011. aug. 5. 21:50
 8/12 anonim ***** válasza:
20%

Tény,ohgy nem ez a kiskölyök tehet róla,ohgy elvetéltél.

De lehetne megértőbb a párod is.. hiszen egy GYEREKEt vesztettél el aki később ott lehetne bicajozni... teljesen természetes reakció.

2011. aug. 5. 21:59
 9/12 krisztivan ***** válasza:
52%
Teljesen normális reakció.Páromnak 5 éves volt a kisfia amikor elvetéltem.Nem tudtam száraz szemmel rá nézni.Elmentek hétvégére a mamához én meg otthon maradtam egyedül.sikerült 2 nap alatt kicsit helyre állnom.Nem a gyerek tehet róla ez igaz,de nagyon nehéz.Sirasd el mert csak úgy tudsz nyitott szívvel tovább lépni.Sok sikert,és fel a fejjel.
2011. aug. 5. 23:05
 10/12 anonim ***** válasza:
52%
Gyászold meg rendesen, engedd el és meglátod utána már gyorsan összejön egy újabb baba. Én is elvetéltem, hasonlókat éltem át, mint Te, de miután elmúlt a gyász hipp-hopp újra terhes lettem (pedig előtte két évig próbálkoztunk!), és ráadásul ikrekkel. Azóta már másznak, gügyögnek stb. Én úgy tudtam rajta könnyen túllenni, hogy bizony amikor sírnom kellett sírtam is! Nem hagytam magamban fájdalmat, így aránylag gyorsan le is tudtam zárni és a jövőre gondolni. Kívánom, hogy neked is sikerüljön, és jövőre már csak azon aggódj, hogy mért lett piros a popsija :-)!
2011. aug. 6. 03:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!