Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van ha buszra várunk,...

Miért van ha buszra várunk, és igazából lehet szétszortan állni, mert mindenki úgy áll, hogy vannak emberek akik 'pofátlanul' közel állnak a másikhoz?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra,hogy ma álltunk a buszra várva,mivel nem szoktam beállni,ráérek alapon félreálltunk csak,elég jól,hogy senkit ne zavarjunk az eljutásban (pl:ha elakar menni,elférjen tőlünk). Mindenki elment,keresett helyet ahol állhat,mégis volt pár fiatal aki meg olyan közel állt,hogy kapásból 1 lépésre.

Azt hittem menni készülnek odébb,de ott megálltak,és ott kezdtek el beszélgetni,majdnem a nyakunkon állva. Ha odébb mentünk meg lépett egyet felénk.

Eltudunk menni onnan oké,de miért áll valaki ilyen közel a másikhoz? Én nem szeretek másokba főleg ismeretlenekbe belebújni:D.

2013. febr. 20. 17:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
4%
Mert úgy gondolták, hogy úgyis tömeg lesz és akkor már nem tök mindegy? Úgyis a nyakatokra fog állni valaki.
2013. febr. 20. 17:16
 2/25 A kérdező kommentje:

Pont ez az,hogy nem:D Mikor megjön a busz akkor szoktunk odamenni:D. Addig egy külön helyen állunk,és azért az emberek elég messze szoktak megállni tőlünk:D

Mivel van máshol hely:D mert ez így egy buszváró:D.

Ők meg megálltak ott,de előttünk 5 lépéssel is volt hely,és utánunk 5 lépéssel is volt:D

2013. febr. 20. 17:23
 3/25 anonim ***** válasza:
Valakit egyszerűen nem zavar. Engem is idegesíteni szokott néha, ha valaki túl közel jön hozzám. Olyankor őszintén én veszélyben érzem magam. Márminbt persze nem két kis csitri miatt, mert olyankor kikapcsolom magamban ezt, de ha valaki túl közel jön, akkor bekapcsol bennem a veszély jelző.
2013. febr. 20. 17:24
 4/25 anonim ***** válasza:
26%
Akkor tetszettél neki, vagy nekik.
2013. febr. 20. 17:28
 5/25 anonim ***** válasza:
12%
Mert a mostani nyikhajok azt hiszik mindent megtehetnek, legtöbbjüknek csak a bulizás, randalírozás a jövő lételeme, azt hiszik menő, nagy csávók, de csak, ha csapatban vannak! Amúgy meg befosnak, ha rájuk tüsszentenek, bár számítani kell a késelésre, ezért olyan nagy az arcuk. A munkában, a tisztességess életben nem állják meg a helyüket az ilyen dunatöltelékek.
2013. febr. 20. 17:30
 6/25 A kérdező kommentje:

Én is veszélyben leginkább,és hihetetlen kellemetlenül is:D.

Mondjuk mivel röhögtek egymáson,meg beszélgettek,nem volt semmi hátsószándék,csak gondolom Ők nem úgy érzékelték mint mi.

Nem tetszeni nem,mert 1 pillanatra nem néztek se rám,se barátnőimre:D

2013. febr. 20. 17:30
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más az az "intim szférája", amibe már betolakodónak érzi, ha mások odaállnak. Neveltetés-, környezet-, egyénfüggő. Ha zavar, állj arrébb te.
2013. febr. 20. 17:31
 8/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom,volt-e akármi szándék,csak igazából nagyon fura volt,hogy ez egy tágas buszpályaudvaron történt,és ráállnak a nyakamra,és ha odébblépünk akkor jönnek Ők is. Azzal nincs baj,ha 5-6 lépésnyire távolabb,de az a 2-3 lépés még túl közel van szerintem:D Ha a busz beérkezik az még oké,de így ha lehet bárhova állni,kicsit fura.:D.
2013. febr. 20. 17:32
 9/25 anonim ***** válasza:
te egyébként hány éves vagy?
2013. febr. 20. 17:35
 10/25 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom ez az intimszféra milyen :D De zsebre rakott kézzel kicsit kinyomta a könyökét(ahogy manapság menő végig vonulni utcán,bárhol),és ha barátnőm lépett volna egyet hátra,kb hátbakönyökölte volna,olyan közel álltak,hozzám szerencsére egyik sem:D. De két barátnőmhöz már tolakodóan,de nem volt semmi furcsa, nem néztek ránk,nézték,jön-e a busz:D

Volt olyan feelingje mintha,'nem akarok hátrább,se közelebb,jó ez itt is',de még akkor is jött közelebb mikor mi mentünk:D.

2013. febr. 20. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!