Miért van ha buszra várunk, és igazából lehet szétszortan állni, mert mindenki úgy áll, hogy vannak emberek akik 'pofátlanul' közel állnak a másikhoz?
Gondolok itt arra,hogy ma álltunk a buszra várva,mivel nem szoktam beállni,ráérek alapon félreálltunk csak,elég jól,hogy senkit ne zavarjunk az eljutásban (pl:ha elakar menni,elférjen tőlünk). Mindenki elment,keresett helyet ahol állhat,mégis volt pár fiatal aki meg olyan közel állt,hogy kapásból 1 lépésre.
Azt hittem menni készülnek odébb,de ott megálltak,és ott kezdtek el beszélgetni,majdnem a nyakunkon állva. Ha odébb mentünk meg lépett egyet felénk.
Eltudunk menni onnan oké,de miért áll valaki ilyen közel a másikhoz? Én nem szeretek másokba főleg ismeretlenekbe belebújni:D.
Pont ez az,hogy nem:D Mikor megjön a busz akkor szoktunk odamenni:D. Addig egy külön helyen állunk,és azért az emberek elég messze szoktak megállni tőlünk:D
Mivel van máshol hely:D mert ez így egy buszváró:D.
Ők meg megálltak ott,de előttünk 5 lépéssel is volt hely,és utánunk 5 lépéssel is volt:D
Én is veszélyben leginkább,és hihetetlen kellemetlenül is:D.
Mondjuk mivel röhögtek egymáson,meg beszélgettek,nem volt semmi hátsószándék,csak gondolom Ők nem úgy érzékelték mint mi.
Nem tetszeni nem,mert 1 pillanatra nem néztek se rám,se barátnőimre:D
Hát nem tudom ez az intimszféra milyen :D De zsebre rakott kézzel kicsit kinyomta a könyökét(ahogy manapság menő végig vonulni utcán,bárhol),és ha barátnőm lépett volna egyet hátra,kb hátbakönyökölte volna,olyan közel álltak,hozzám szerencsére egyik sem:D. De két barátnőmhöz már tolakodóan,de nem volt semmi furcsa, nem néztek ránk,nézték,jön-e a busz:D
Volt olyan feelingje mintha,'nem akarok hátrább,se közelebb,jó ez itt is',de még akkor is jött közelebb mikor mi mentünk:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!