Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van ha buszra várunk,...

Miért van ha buszra várunk, és igazából lehet szétszortan állni, mert mindenki úgy áll, hogy vannak emberek akik 'pofátlanul' közel állnak a másikhoz?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra,hogy ma álltunk a buszra várva,mivel nem szoktam beállni,ráérek alapon félreálltunk csak,elég jól,hogy senkit ne zavarjunk az eljutásban (pl:ha elakar menni,elférjen tőlünk). Mindenki elment,keresett helyet ahol állhat,mégis volt pár fiatal aki meg olyan közel állt,hogy kapásból 1 lépésre.

Azt hittem menni készülnek odébb,de ott megálltak,és ott kezdtek el beszélgetni,majdnem a nyakunkon állva. Ha odébb mentünk meg lépett egyet felénk.

Eltudunk menni onnan oké,de miért áll valaki ilyen közel a másikhoz? Én nem szeretek másokba főleg ismeretlenekbe belebújni:D.

2013. febr. 20. 17:14
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Okés:) De ezt pont nem néztem ki belőlük. Mert nem tűntek úgy,ugyanabba a középiskolába járunk,és ugyanarra a buszra vártunk.
2013. febr. 23. 11:05
 22/25 anonim ***** válasza:
Egyértelmű: ideális közönségnek tűntetek.
2013. febr. 23. 21:48
 23/25 A kérdező kommentje:

Megmentett az a r*hadt busz:) Az összetiprástól:)

Nem gondolom olyan rossz dolognak:)Ha közel állnak akkor legalább nem undorodnak,rossz meg nem volt bent,mert nem történt semmi,akkor abban a pillanatban max kellemetlen 'mit akartok?' érzés?Más nem:)

2013. febr. 23. 23:00
 24/25 anonim ***** válasza:

Ó, ez nálunk is gyakori jelenség. Az intim szférát már leírták előttem, emellett szerintem arról lehet még szó, hogy az illető figyelmetlen, bunkó vagy hasonló, nem veszi észre magát. Én mindig körül szoktam nézni, hogy ne álljak meg útban vagy ne álljak más ember elé, hogy ne lássa tőlem a buszt vagy ilyesmi. Persze amikor már sokan vagyunk, akkor más, olyankor kis csoportok vannak és alig lehet közlekedni, senki nem lát semmit és tömeg van, de azzal nem lehet mit kezdeni.

De értem mire gondolsz, velem is többször történt már ilyen. Vagy pl sétálok az utcán, több méteres út, megyek erre az illető, aki jön velem szembe súrolja a vállamat, pedig még félre is húzódtam. Nem tudom, az ilyennek mekkora hely kéne, hogy közlekedjen... Vagy akár a buszon is, megállunk a forgóban, ahol lehet állni. Üres a busz, csomó hely van, a forgó másik oldala is üres, erre idegenek beállnak az arcunkba és szinte én tartom őket, mert még nekem is dőlnek.

De tényleg nem zsebesek vagy perverzek, egyszerűen ilyen bunkó, figyelmetlen emberek. Simán beszélgetnek egymással, tök jól érzik magukat.

Én szoktam szólni, ha már megunom, de akkor mindig értetlenkedve néznek vagy elengednek egy halk "ja, bocsi..."-t, de amúgy nem érdekli őket.

Egyszer meséltem egy barátomnak, aki férfi, ő csak annyit mondott válaszul, hogy a cégnél, ahol dolgozik csak a középső szinten vannak mosdók és egy nagy térben van több piszoár (vagy mi annak a neve) egymás mellett, sorban. Ő bemegy, elsétál hátulra (mert nem szereti, hogy ha rányitják az ajtót), erre bemegy egy másik férfi, aki a kb. 30 közül kiválasztja azt a wc-t, ami a srác mellett van és odaáll. Pedig nem meleg, nem akar vele beszélgetni sem és semmi. Egyébként erre van is valami vicces kép, ami kering a neten, de tényleg tök olyan. :D LOL.

Ennél csak az jobb, amikor egyes nők ilyen közel állnak hozzád a megállóban vagy a buszon, aztán dobálják a hajukat. De úgy, mint valami idegbeteg, hirtelen felcsapja a kezével és kiveri vele a szemem. De mondjuk olyan is volt (most már ráhívnám a rendőrt :D), aki a megállóban cigizett és hadonászott vele és kiégette a kabátomat a karomon... á....

2013. szept. 3. 10:42
 25/25 A kérdező kommentje:

hirtelen felcsapja a kezével és kiveri vele a szemem'

Köszi:DD ez nagyon nagy volt.

Amúgy de rég volt már:D. Az esetre még ma is emlékszem,és azóta a srácról is megtudtam ki, bár nem személyesem de rájöttem,hogy akkor 'mit akart',ami mára természetes lenne.

2013. szept. 3. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!