Miért van ha buszra várunk, és igazából lehet szétszortan állni, mert mindenki úgy áll, hogy vannak emberek akik 'pofátlanul' közel állnak a másikhoz?
Gondolok itt arra,hogy ma álltunk a buszra várva,mivel nem szoktam beállni,ráérek alapon félreálltunk csak,elég jól,hogy senkit ne zavarjunk az eljutásban (pl:ha elakar menni,elférjen tőlünk). Mindenki elment,keresett helyet ahol állhat,mégis volt pár fiatal aki meg olyan közel állt,hogy kapásból 1 lépésre.
Azt hittem menni készülnek odébb,de ott megálltak,és ott kezdtek el beszélgetni,majdnem a nyakunkon állva. Ha odébb mentünk meg lépett egyet felénk.
Eltudunk menni onnan oké,de miért áll valaki ilyen közel a másikhoz? Én nem szeretek másokba főleg ismeretlenekbe belebújni:D.
15-16
Barátnőm egyébként jött hozzám közelebb,hogy lécci menjek arébb,mert mindjárt lekönyököli:D.
De hiába mert jött Ő is:D.
Lehet fel sem tűnt neki:D Nem tudom
Kedves kérdező!
Te most egyetlen alkalomról mesélsz, vagy mindíg ez történik veled? Csak azért kérdezem, mert én magamon még nem tapasztaltam. Főleg azt nem, hogy ha elléptem, akkor jöttek volna utánam.
Most komolyan ilyen semmiségen vagytok kiakadva?
Amúgy meg ha érdekel,kérdezd meg tőlük, h hogy mertek olyan közel állni...
Nem akadtam ki,csak kíváncsi voltam,hogy miért ilyen 'szabad' szellemű emberek?:D
Szóval,hogy nekik ez nem-e tűnt fel,hogy kicsit azért..:D
Egyébként nem vagyok ideges
Az intim szféra az a terület, amit minden ember a "magáénak érez". Több fokozata van. Van egy távolság, amit idegenekkel tartasz, majd ha összeismerkedsz valakivel, ez lecsökken kb. kézfogásnyira - hiszen kezet kell vele fognod. Jó ismerősök már automatikusan ezen a távon belülre lépnek találkozáskor, a család vagy a szerelmed meg olyan közelre, amilyen közelre már a jó ismerősök sem. Az "intim szféra" az ez a távolság, vagyis hogy kit milyen közelre "mersz" vagy akarsz beengedni.
Ebben egyénenként és kultúránként nagyon nagy különbségek lehetnek - más pl. egy vidéki embernek, és más a városinak.
Igen értem:D Köszönöm.!
Gondoltam,hogy valószínűleg nem tűnt fel nekik,csak fura volt,hogy az sem tűnt fel,hogyha egy picit arébb táncolt volna-->akár 1 centit,már arébb lökte volna a TESTÉVEL barátnőm:D. Kicsit olyan fura volt:D
16 sem vagyok:D
Ja és ez megszokás,és most akkor írjam,hogy 'xD'
:))). Egyébként 15 vagyok miért?Írtam fentebb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!