Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki biztosan...

Van itt olyan aki biztosan nem szeretne gyereket? Mi a tervetek az örökséggel?

Figyelt kérdés

Én nem szeretnék, mert rengeteg lemondással jár és nem összeegyeztethető az életvitelemmel.

Nem tudom, viszont, hogy mi lesz majd a felhalmozott vagyonnal, ingatlannal, kocsival ha vége a dalnak..

Nektek mi a tervetek?

2013. márc. 21. 17:12
1 2
 11/16 anonim válasza:
4%
Nem unatkozok, és nem veszekszek, egyszerűen kikívánkozott, és ennyi. Máskor is elmondom, ami szívemen számon... Feljön ide az ember, és ma a sokadik ilyen jellegű kérdés ami kb ugyan ezzel a témával foglakozik, hogy "szegény én" nem ért meg a világ mert nem akarok gyereket, mert utálom, mert sokba kerül,mert a karierem , stb.... de ez, hogy halála után mi lesz a pénzel? pfff ha fontos elintézi még életében. Ráhagyja egy óvszer gyárra fejlesztés céljából :-DDD
2013. márc. 21. 17:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"azt nem magyarázták el, hogy a tengernyi, anyagi, és egyéb lemondás mellett 1000000x több boldogsággal jár egy gyerek"

Nem mindenki azért nem tervez gyereket, mert fél, hogy neki kevesebb jut anyagilag. Több oka lehet, sokszor személyes okok. Bármi miatt is dönt így két ember, nem kell megérteni, nem kell egyetérteni, de tiszteletben tartani illene. Szerintem nem tisztje senkinek minősíteni mások saját életükre vonatkozó döntéseit. Pláne olyanokét, akikről semmit nem tud.

Érdekes, hogy milyen sok támadó hozzászólás szokott születni ilyen témában, pedig ez az egyik legszemélyesebb téma, amiben a legkevésbé kompetensek kívülállók, ismeretlenek.

2013. márc. 21. 17:35
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

Hát akkor nekem is kikívánkozik a következő:

Aki másokat ócsárol, és ilyeneket ír, hogy téged sem kellett volna vállalnia a szüleidnek, az NEM jó ember. Az gonosz lelkű, rosszindulatú. NEM anya! Aki egy emberre ilyet tud mondani, az NEM anya, hanem egy megkeseredett, rosszindulatú nőszemély. Remélem a te gyermekednek soha senki nem mond ilyet, mert nem ő tehet arról, hogy ilyen anyja van.

Nnnna, belőlem meg ez kívánkozott ki! :)

2013. márc. 21. 17:38
 14/16 anonim válasza:
0%
?:-DDDD drága 13-as, hát ezek szerint a mondatok szerint,te sem vagy jobb nálam, csak beállsz a sorba ítélkezni, véleményt nyílvánítani, köpködni, és sárt dobálni. Hál' Isten nem a te dolgod eldönteni milyen anya vagyok, és leszek... egyszerűen nem bírtad elviselni, hogy véleményem volt, nem is elsősorban csak és kizárólag a kérdezőről, hanem általánosságban, és azért ennél a kérdésnél, mert taszít a tudat, hogy a pénze foglalkoztatja halála után.... ez az egy dolog amiért ez kikívánkozott, ennyi nem kell bolhából elefántot csinálni... Kisfiam köszöni szépen jól van, lesz,imádja anyukáját, apukáját, kicsi világát életét! Hasonló jókat kívánok! :-) :-DDDD
2013. márc. 21. 17:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Rokonoké lesz.
2013. márc. 21. 18:04
 16/16 anonim ***** válasza:
53%

Írj végrendeletet, hagyd közeli rokonra vagy valamilyen alapítványra (állatmenhely, beteg gyerekekkel foglalkozó alapítvány stb.)

Off: de gyűlölöm az ilyen frusztrált, elhízott otthon unatkozó nőket, akiket már hetek óta nem kúrt meg a férjük, mert inkább a titkárnővel vagy a kocsmában hetyeg, ezért itt töltik ki a frusztrációjukat:) Persze itt le lehet írni, hogy minden rendben, aztán lehet menni sírni a sarokba, hogy hol rontotta el az életét.

2013. márc. 21. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!