Van itt olyan aki biztosan nem szeretne gyereket? Mi a tervetek az örökséggel?
Figyelt kérdés
Én nem szeretnék, mert rengeteg lemondással jár és nem összeegyeztethető az életvitelemmel.
Nem tudom, viszont, hogy mi lesz majd a felhalmozott vagyonnal, ingatlannal, kocsival ha vége a dalnak..
Nektek mi a tervetek?
2013. márc. 21. 17:12
1/16 anonim válasza:
Bár nálunk van gyerek, de ha a helyedben lennék, akkor én valamilyen alapítványra hagynám. Valami olyanra, ami közel áll hozzád. Vagy akár egy állatmenhelynek. Sok helyen fogadnák szívesen, ebben biztos vagyok!
2/16 anonim válasza:
Tegnap egy ugyanilyen kérdés volt, kicsit lapozz lejjebb mielőtt felteszel kérdéseket!
Kb 50 válasz jött rá!
3/16 anonim válasza:
Viszi állam bácsi.. mi lenne, de ha már vége a dalnak nem mindegy??? Egyébként tök borzasztó ez a sok-sok magánakvaló ember... sajnálom, hogy az ilyeneket annak idején vállalták a szüleik. Egyébként azt borzalmasan elrontották, hogy azt nem magyarázták el, hogy a tengernyi, anyagi, és egyéb lemondás mellett 100000000000x több boldogsággal jár egy gyerek. Olyan pozitívumokkal amik nem megfizethetőek, és nem mérhetők, sem pénzben,sem időben, sem lemondásokban... Aki nem élte meg milyen az első nekiszánt mosoly a gyermekétől, az első puszi, az első önzetlen ölelés, stb...stb...Kicsit el vagytok anyagiasodva... Nyugodtan lehet lepontozni nosza... ebben a kategóriában amúgy is ez dívik... 34N
4/16 anonim válasza:
Nem nagyon tervezünk gyereket, nem hiányzik, de az is elképzelhető, hogy nem is lehet. Nem hiszem, hogy túl nagy vagyont fogunk felhalmozni az életünkben, de ami lesz, akkor azt gondolom az öröklési sorban következő családtagok öröklik. Nekem ez így megfelel.
5/16 A kérdező kommentje:
#2 belinkelnéd a kérdést?
2013. márc. 21. 17:19
6/16 anonim válasza:
Én nem szeretnék. Nem tudok bánni velük és úgy gondolom,hogy nem lennék jó szülő.
7/16 anonim válasza:
Jajj, ne kezdjünk már megint egymásra ugatni, mert más a véleményünk. Ugyanez ment egy hasonló kérdésnél is pár kérdéssel lejjebb. 3-mas, mi a fenének kell téríteni a fenébe is! Mi a franc közünk van ahhoz, hogy ő nem akar gyereket???? Mondom ezt kétgyermekes anyaként, mielőtt nekem esnél. Csak marhára nem értem miért írsz ide ilyeneket??? Ennyire szeretsz veszekedni? Vagy csak unatkozol, és szítod a feszültségeket?
8/16 anonim válasza:
amúgy ez volt az a kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
9/16 anonim válasza:
Fogalmam sincs mlesz-e gyerekem valaha vagy sem. Annyira nem érdekel, pedig benne vagyok már a korban. Az örökséget meg megkapják majd a testvéreim gyerekei...ennyi.
10/16 anonim válasza:
"sajnálom, hogy az ilyeneket annak idején vállalták a szüleik."
Ha ilyen gondolat felmerül benned, egy kis gusztustalan állat vagy, és meg kéne neked tiltani, hogy szaporodj. Jót úgysem adsz tovább senkinek, mert rohadt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!