Ti mit csinálnátok a helyemben?
15 évesek voltunk amikor összejöttünk-mostmár mondhatjuk- volt barátnőmmel. Most 17 évesek vagyunk, több mint két évig jártunk. Csak petting volt, szex az nem. Én türelmesen vártam, hogy akkor történjen meg amikor neki is jó. Ez ment két évig erre jött a hétvége.
A legjobb barátom házibulit szervezett (18 éves lett). Sajnos nem tudtam ott lenni, az utolsó pillanatban le kellett mondanom. Bartánőmmel ő is meg a társaságba többen jóba vannak, ezért ő maradt a tervnél és elment a buliba.
Barátom nagyon szeret fotózni, néha csak azzal tölt egy napot, hogy biciklire ül, és egész nap fotóz. Szüleitől kapott egy elég komoly fényképező gépet. Ezzel akarta megörökíteni a buli egy részletét. Lent a földszinten elkezdett vele videózni felvette az ottlévőket, majd felment az emeletre, hogy ott is videózzon, mivel ott is voltak páran (csocsó, billiárd asztal stb) őket is felvette, majd elindult a szobájába, hogy eltegye a gépét. Közbe videózta a fent csocsózókat. Ahogy belépett azt látta, hogy barátnőm éppen egy sráccal csinálja AZT!. Videón látszik is. Leordította őket, és hazazavarta mindkettőjüket.
Másnap hívott, hogy baj van, légyszíves találkozzak vele.
Elmentem a megbeszélt helyre. Közölte velem, hogy tegnap este barátnőm lefeküdt egy sráccal (akit eddig csak látásból ismert). Nem hittem neki. Erre mondta, hogy rajta van a bulin készített videón, ha nem hiszem el nézzem meg. Sajnos ugye megnéztem, és láttam, hogy amit nekem két éven keresztül nem engedett, azt most egy ismeretlen sráccal, pár óra után megtette.
Nagyon kivagyok borulva, hiszen évek óta őt szerettem, egy csomó mindent feladtam érte, és erre tessék. Azóta ez jár a fejembe.
Ti mit tennétek a helyemben? 17f
Egy öreg férfi ember válasza:
Szerintem pedig semmit ne tegyél, pár hónap múlva könnyebb lesz. A világ összes lánya a tied lehet még, azt az egyet kivéve. Ha így nézed, talán kicsit könnyebb lesz elviselni.
Gondolatban, itt sokan éreznek együtt veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!