Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

15 évesek voltunk amikor összejöttünk-mostmár mondhatjuk- volt barátnőmmel. Most 17 évesek vagyunk, több mint két évig jártunk. Csak petting volt, szex az nem. Én türelmesen vártam, hogy akkor történjen meg amikor neki is jó. Ez ment két évig erre jött a hétvége.

A legjobb barátom házibulit szervezett (18 éves lett). Sajnos nem tudtam ott lenni, az utolsó pillanatban le kellett mondanom. Bartánőmmel ő is meg a társaságba többen jóba vannak, ezért ő maradt a tervnél és elment a buliba.

Barátom nagyon szeret fotózni, néha csak azzal tölt egy napot, hogy biciklire ül, és egész nap fotóz. Szüleitől kapott egy elég komoly fényképező gépet. Ezzel akarta megörökíteni a buli egy részletét. Lent a földszinten elkezdett vele videózni felvette az ottlévőket, majd felment az emeletre, hogy ott is videózzon, mivel ott is voltak páran (csocsó, billiárd asztal stb) őket is felvette, majd elindult a szobájába, hogy eltegye a gépét. Közbe videózta a fent csocsózókat. Ahogy belépett azt látta, hogy barátnőm éppen egy sráccal csinálja AZT!. Videón látszik is. Leordította őket, és hazazavarta mindkettőjüket.

Másnap hívott, hogy baj van, légyszíves találkozzak vele.

Elmentem a megbeszélt helyre. Közölte velem, hogy tegnap este barátnőm lefeküdt egy sráccal (akit eddig csak látásból ismert). Nem hittem neki. Erre mondta, hogy rajta van a bulin készített videón, ha nem hiszem el nézzem meg. Sajnos ugye megnéztem, és láttam, hogy amit nekem két éven keresztül nem engedett, azt most egy ismeretlen sráccal, pár óra után megtette.

Nagyon kivagyok borulva, hiszen évek óta őt szerettem, egy csomó mindent feladtam érte, és erre tessék. Azóta ez jár a fejembe.

Ti mit tennétek a helyemben? 17f

2013. márc. 20. 22:05
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
előtte biztos, hogy nem csalt meg ilyen módon, hisz pettingnél látszódott a szűzhártyája. A buli előtti nap is volt petting, akkor még szűz volt
2013. márc. 20. 22:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Most a helyedben. A barátokra támaszkodnék, és hanyagolnám a nőket.

Mint lány, meg mint ember is, kérlek ne kezdj ellenünk ellenháborúba. Nem minden lány kva, ahogy nem minden fiú sem disznó, te vagy rá az élő példa. örülj neki, hogy nem egy ilyennek adtad oda az első alkalmadat. Hidd el, idő után szrsz az egészre magasról, és majd jön egy normális lány.

Addig élvezd az életet-módjával.

2013. márc. 20. 22:08
 3/11 anonim ***** válasza:
én rojtosra dugnám majd úgy kirúgnám ,hogy a lába nem érné a földet
2013. márc. 20. 22:09
 4/11 anonim ***** válasza:

hát ejnye a haverodnak, a barátnődet kellett volna lebasznia, és kényszerítenie, hogy beszéljen Veled.. ez a kettőtök ügyének kéne lennie

beszélj a barátnőddel esetleg, hogy ezek után ő mit tervez

de sztem ez így gázos, és nem amiatt, hogy kinek teszi, kinek nem... ha ezek után együtt maradtok, és ezek után jogosan "követelnéd jussodat".. akkor sem lenne olyan, mert benned lenne, hogy ez egy kikényszerített helyzet lenne.. ha meg ezek után sem lenne semmi, akkor meg az lenne a baj... persze ez mind azon felül, hogy megbeszélitek a dolgot, megbocsájtasz neki és közösen mentek tovább, ami egyébként jó dolog lenne...

maximum azt tudom elképzelni, hogy ha mindketten benne vagytok, akkor továbbra is együtt vagytok, persze ő mély megbánást tanúsít, elvégre megcsalt, és csak miután sikerül visszaépíteni azt, amit lerombolt (kb mindent), utána mehet a fakkparty.. de ez nem egyszerű, 17-8 évesen talán egyszerűbb tovább állni:S

2013. márc. 20. 22:13
 5/11 A kérdező kommentje:

már kirúgtam, de a szomszéd utcába lakik, és egy suliba is járunk, szóval minden nap látni fogom, ami nagyon megnehezíti a helyzetet.

Lányok ellen nem fogok háborúba kezdeni, hiszen tudom, hogy nem minden lány ilyen. Ma is egy lány próbált vigasztalni. Hosszú évek után először sírtam, de valahogy ezzel kicsit megkönnyebültem,

Barátaim minden nap írtak, hogy ha kell jönnek, most ez tartja bennem a lelket, hogy legalább ők nem hagynak cserben

2013. márc. 20. 22:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet. Az ilyen okból leromolt bizalmat sosem lehet visszaépíteni..pláne hogy az első alkalom volt a lánynak.

Azt mondom, tényleg ne zuhanj magadba, egy két lány vállán még sírd ki magad mert lányok ezt vhogy könnyebben megértik, és náluk nem cink sírni, a barátaiddal meg szórakozzatok!

2013. márc. 20. 22:15
 7/11 anonim ***** válasza:

nyilván szakítás,ha most megtette, ezután is, a barátodra támaszkodj főleg, aki elmondta, tudod milyen szarul érezte magát, főleg amikor nem hittél neki, pedig Neked csak jót akart

lényeg most a haverokkal menjél, tereld el a figyelmedet, tanulásra figyelj,sportoljál, de mindegy miket ajánlunk, Neked kell feldolgozni, hogy ő nem szeretett, sőt nem is szerelmes Beléd, sajnálom N

2013. márc. 20. 22:18
 8/11 A kérdező kommentje:
kicsit rosszul fogalmaztam, hogy nem hittem neki. Csak azt hajtogattam, hogy az nem lehet, meg biztos nem ő volt az stb. De sajnos nem.. :(
2013. márc. 20. 22:20
 9/11 anonim ***** válasza:

nagyon sajnálom ember, eggyut érzek veled tarts ki,

ha megengeded elmesélem az én történetem.

7 hónappal ezelőtt szakitotam a baratnommel (én 22 ő 19 éves) szakitasunk előtt 4 hónappal majdnem megeroszakotat, én természetesen megvedtem öt 3 szor szurtak meg plusz a jobb alkaromat szetvagtak szerencsémre maradandó sérülés nem lett. de ez előtt is nagyon sok pénzről és lehetőségről lemondtam miatta. augusztus 17én korábban elengedték a munkahelyrol egyéb ők miatt dél után pár percel értem haza, ő meg ott fentrenget egy faszival az agyunkban így halalta meg. meg most is rá gondolok mert szeretem de ez megbocsáthatatlan, nagyon szenvedek azóta neki sincs senkije a hugaval napiszinten beszélek

2013. márc. 20. 22:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Jaj te szegény. Ez durva pofon volt. Sajnos a jófiúk gyakran így járnak. Ha legközelebb egy lány még 1 hónap után is azzal etet, hogy várjatok, legalább már tudod a megoldást: LAPÁT!
2013. márc. 20. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!