Panellakók hogy védekezhetnek a tolvajok ellen?
Én minden máson szoktam agyalni (mi van ha tűz üt ki, hogy menekülünk, mennyi idő lenne és miket pakolnék pár mp alatt, meg ilyenek) de pont ezen nem. Lehet azért, mert mikor nagymamámmal laktam még, akkor betörtek hozzánk nappal, amikor én suliban, mama meg a szokásos délelőtti piacjáráson volt, szemben rendőr lakik, de gondolom ő is dolgozott.... Szóval semmit nem vittek el, egy fényképezőt meg a két félig tele parfümömet... de a biztosítótól kaptunk vagy 400e ft-ot.
Szóval nekünk biztosításunk van, évi 12e-et fizetünk rá egy összegben, és nem egy alap biztosítás, de ilyen nagyobb dolgokra, hogy tv, fényképezőgép, laptop stb. fedezi.
Én inkább félek attól, hogy ajtót nyitok és úgy jönnek be. Van rács az ajtónk előtt, de nappalra nem zárjuk, hogy bármikor ki tudjunk menni (a fenti parám miatt is). De nekem is két kisgyerekem van, ha valaki kifigyelné, tudja a napirendünket, hogy általában mikor megyünk sétálni és mikor nem vagyunk otthon.
Anyukám pont a napokban mondta, hogy ő is ettől fél, és hogy szereltessen e riasztót... hát, mondtam neki, hogy mivel én ettől annyira nem tartok, ha betörnek hát betörnek, ezért én szereltetnék.
Ja, a másik amitől jobban félek, hogy egyszer a kocsinak lesz hűlt helye a ház előtti parkolóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!