Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nektek vannak nagyképű, vagy...

Nektek vannak nagyképű, vagy egoista ismerősötök, rokonaitok? Miért ilyenek?

Figyelt kérdés

Mitől lesz valaki nagyképű, vagy nagyon egoista?

Van ilyen ismerősötök/rokonotok?

Miben nyilvánul ez meg nála?

2013. márc. 17. 10:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Osztálytársaim (lányok) pont ilyenek.Beszólnak mindenért, mert "tanárkedvencek" .Na majd meglátjuk mi lesz velük középiskolában...

13/L

2013. márc. 20. 17:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerencsére csak ismerősi minőségben, de van egy pár. Konkrétan az egyiknél például apuci kicsit nagyon milliomos, a kiscsaj luxusautót kapott a tizedik szülinapjára (hogy minek, amikor egy jó darabig még nem is fogja tudni vezetni, azt nem tudom), a tizennyolcadikra meg egy akkora házat, hogy azt máshol társasháznak hívják és 30 család lakik benne. Abban a tudatban nőtt fel az illető, hogy ő bármit megkaphat, hogy neki mindig igaza van és hogy mindig, mindenben ő a legjobb, azon egyszerű oknál fogva, hogy ő ő. Reménytelen eset, igazából az egyetlen, amit lehet tenni vele, az, hogy a lehető legnagyobb ívben elkerülöm, mert a szép szóból nem ért, nála nehezebb embert nem ismerek egyet sem. Pedig ismerek pár nehéz embert.
2013. márc. 27. 12:32
 13/16 A kérdező kommentje:

AZ ilyen tud beszélgetni másokkal, vagy akkor is magára tér ki?

Egyáltalán ha nem is beszédben, de viselkedésben hogyan nyilvánul meg legjobban az egoizmus?

2013. márc. 27. 13:53
 14/16 anonim ***** válasza:

AZ ilyen tud beszélgetni másokkal, vagy akkor is magára tér ki?

Hát, nekem speciel nem igazán szokott sikerülni az ilyenekkel beszélgetnem. A felületes csevegés is oda lyukadt ki előbb vagy utóbb, hogy képzeljem el, hogy XY mekkora szemétláda volt, mert csúnyán nézett rá, és egyébként is fúúúj XY nadrágja tavaly kiment a divatból, hogy nem szégyelli magát az ilyen, fúúúj.

Ennél a pontnál én általában tapintatosan lelépek.

Egyáltalán ha nem is beszédben, de viselkedésben hogyan nyilvánul meg legjobban az egoizmus?

Kérkedik a vagyonával. Mutogatja a márkás, drága holmijait, azt várva, hogy elájulj tőle. Ha megkéred valamire, akár arra, hogy legyen már szíves úgy parkolni, hogy ne foglaljon el két helyet, iszonyú hisztit rendez, nem teszi meg, és még neki áll feljebb. Lehetetlen zöld ágra vergődni vele. A kommunikációban sem túl pengék, ha megpróbálsz beszélgetni vele, hamarosan vagy oda lyukad ki, hogy mit vett legutóbb és mennyiért, vagy oda, hogy mit fog venni legközelebb, mennyiért, és az milyen menő, vagy hogy XYZ milyen szemétláda, amiért létezik.

Ha kitennék egy lakatlan szigetre, vagy hogy életszerűbbek legyünk, egy panellakásba egy átlagos fizetéssel és átlagos körülményekkel, rövid időn belül vagy éhen halna, vagy megőrülne.

2013. márc. 27. 17:33
 15/16 anonim válasza:
Az én egyik lány ismerősöm full egoista, de nem beképzelt, ráadásul nagyon kedves. Viszont gyönyörű *_*
2013. ápr. 18. 14:34
 16/16 anonim válasza:

Előző vagyok.

...De azóta kiderült róla, hogy beképzelt és flegma, ráadásul csak úgy szép, ha van rajta vagy 1000 tonna smink.

2013. máj. 21. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!