Mit gondolsz arról a bácsiról aki a kerítésébe áramot vezetett, mert sokszor meglopták?
"ddig ne beszélj ilyeneket, amíg nem tudod, hogy milyen amikor téged vagy egy közeli hozzátartozódat lopnak meg és még arra is képesek hogy a kutyáidat megölik."
Igazad van! Vezessen áramot a kerítésbe! Onnan lehet majd tudni, hogy megtette, hogy egy tucat hulla van a vén hülye kerítése előtt.
hát akik lopni járnak de olvasni nem tudnak azok így jártak, meg is érdemli! dolgozás számára az hogy elvegye mástól az ételt... pff.
de ahogy olvasom amit írsz, valószínűleg jobban tenné a bácsi ha hagyná és vérben feküdne reggelre.
neked is van eszed...
Az a gond, hogy a cigányoktól már semmi sem véd, mert látjátok, hogy a törvény még melléjük áll... remélem Péntek Lászlóval szemben végre igazságot szolgáltatnak, mert már nagyon elegem van ebből, hogy folyton csak a cigányok s*ggét kell nyalni. A bácsinak maximálisan igazat adok, én is ezt tettem volna, bár lehet jobb lett volna valóban a telken belül villanypásztort felszerelni, akkor egy bamba járókelőt nem érhetne áram. De teljesen mind1, elsődlegesen talán azon kéne elgondolkodniuk a hatóságoknak, hogy a bácsi ezt miért csinálta!
Nagyimékat is rendszeresen kirabolják, annyira sajnálom őket már, mert iszonyat öregeket, nagypapám majdnem 90 éves, hát hogyan védené már meg magát? És hiába mondjuk, hogy szöges drót a kerítésre, meg olyan riasztó, aminek a hangja erősen emlékeztet a 2. vh-ás légiriadó hangjára (hangerősségben is), egyszerűen nem merik. Mert túl drága (nem az, 3-man is vagyunk a családban, akik olcsón tudnak ilyeneket szerezni és be is szerelik) vagy simán csak nem hiszik, hogy használna. Pedig ezt kéne.
Btw: aki egyszer az én kutyámhoz hozzáérne a tökeit tépném ki a saját kezemmel. Bizonyítsa rám, hogy én voltam, egy ártatlan kék szemű kislány vagyok, kíváncsi vagyok, hogy kinek hinnének a hatóságok :)
"Bizonyítsa rám, hogy én voltam, egy ártatlan kék szemű kislány vagyok, kíváncsi vagyok, hogy kinek hinnének a hatóságok :)"
Csak nehogy valaki egy baltát állítson a kis fejecskédbe :)
a szomszédom már 3.éve lopja az áramomat, Ó te vagy az, Na erről akkor ennyit ! Már te is áramot akarsz vezetni a kerítésbe ,mert a szomszéd 3 éve lopja az áramodat ???? Neked ez a RÖGESZMÉD.
Nincs más ügyed az életben ? Hogy ilyen ki találmányokkal foglalkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!