Az normális hogy utálom a körülöttem lévő embereket?
Figyelt kérdés
Elegem van a körülöttem lévő emberekből az egyik nagy arcúbb mint a másik örülnek mások sikertelenségének.2013. márc. 16. 12:06
11/12 anonim válasza:
Én is utálom az összes embert kb bár én a külvilágtól is hányok ezért sem megyek ki az utcára csak nagy ritkán meg amikor már nagyon kanos vagyok, hogy felszedjek valami nőt szerencsére én nem vagyok ronda szóval ezzel nincsen gondom, de amúgy dolgozni se dolgozom egyszer meloztam ott is utáltam mindenkit, mert egymás háta mögött beszéltek az emberek plusz a főnököm is nyomorék vesztes volt és állandóan dumált szóval kösz én ebből nem kérek.
12/12 anonim válasza:
A 9-es nagyon téved. Lehet attol még valaki értékes csak mert nem allnak jol az emberi kapcsolatai. Sőt az ilyen kitaszítottak sokszor még értékesebbek is mint a többi.
Te extrovertált ember vagy (ezzel nincs gond) es ez alapjan ítéled meg az embereket. Abbol all az életed hogy haverkodsz meg minden, ezert tartod értéktelennek azt akinek pl nincsenek barátai stb pedig ezen kivul még millió dolog alapjan lehet megítélni egy embert es az elet sem csak a kapcsolatok teremtéséről szól. Pusztán azert értéktelennek tartani valakit mert ronda....atyaeg
Furcsálom hogy ezt még a 21.században valaki így gondolja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!