Az normális hogy utálom a körülöttem lévő embereket?
ez az értékes maszlag hülyeség. mindenki értékét az emberi kapcoslatai vagy a keresete mutatja, és ezeket erősen befolyásolja a külső.
és vannak értéktelen emberek is bizonyos szempontok szerint. persze a ronda relatív.
Húúú kérdező... mintha ezt a kérdést én írtam volna ki... Gyűlölöm az embereket... Egyedül páromat imádom, meg van 2 teljesen normális, jó fej barátom. A többiek viszont... Egyszerűen megtudnám őket folytani... Albérletben lakom 3 csajjal.... A szobatársam.. te uh -.- a külvilág felé azt mutatja, hogy milyen jó fej kedves stb... de miután együtt lakom vele, csoport társak vagyunk, és még ugyanabban a városban van az otthonunk, így még a buszon is együtt vagyunk- elég jól kiismertem. Egyszerűen undorító... kikapjuk valamely zh-nak az eredményét (és hogy ha neki nincs is az a tárgy vagy már megcsinálta) azt nézi h kinek nem sikerült... és ezen élvezkedik. + Azt hiszi magáról, hogy tökéletes, csak azt nem tudom mirefel :D és nem tudja elviselni, hogy ha nem szereti valaki... :D
De azt hiszem ennek a sornak sose lenne vége így nem is folytatom... csak untatnálak titeket.
Köv. kérdés: :D Lehet ez ellen tenni valamit? :D Mármint hogy ne utáljuk ennyire az embereket?!?!?!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!