Miért van az hogy Magyarországon az emberek 90%-a káromkodik, de nagyon?
Figyelt kérdés
bár ez nem csak Magyarországon van ,de nemértem ,régen az volt hogy aki káromkodott az nem volt okos ember ,inkább egy hülye paraszt,most a világ legnagyobb paraszt ,bunkó állatja is lehet nagyon jó tanuló a suliban ,de tudom nem a suli számít, lehet vki ugy is hülye hogy közbe jó tanuló...2009. szept. 15. 16:18
1/9 anonim válasza:
A káromkodással az ember az érzelmeit fejezi ki, főleg a negatívakat. Nyilván egy ember iskolában és egyéb hivatalosabb környezetben nem káromkodik. De a mindennapi életben nem muszáj tőlük mentesülni, aki elfogadja, az előtt lehet
2/9 anonim válasza:
Nem tudom, de engem nagyon zavar, amikor meg lehet állapítani mindenféle hangsúly nélkül is, hogy hol a mondat vége, mert pont, felkiáltó- és kérdőjel helyett azt mondják, hogy "b*zd meg". Persze ha dühös az ember, akkor nyugodtan engedje ki magából az indulatokat, de ez ne 3 másodpercenként történjen már.. Ennek ellenére szeretem, hogy magyar nyelven ennyire sokféleképpen lehet kifejezni nemtetszésünket :D
3/9 anonim válasza:
Tegnap magyartanárom megbotlik valakinek a táskájába sétálás közben. A p.icsába már, ki rakta ide ezt a b.uzi táskát? Na, most ha ő így beszél akkor szerintem már tényleg bajban lehetünk:D
4/9 anonim válasza:
Honnan a f@szból tudjam bmeg?!
5/9 anonim válasza:
ÉN is nagyon durván káromkodom lány létemre..Nem tudom, ez még hangsúsolyabbá teszi a mondanivalómat.
6/9 A kérdező kommentje:
Engem ez rohattul zavar hogy a suliba hogy még a leggyökérebb gyerek is szokot....,ha egy gyerek is lenne aki nem szokott b***eg ez ni meg k***ára-zni ,engem ez télleg nagyon zavar ,és nemtudom hogy mért kell ezt annyira eltanulni másoktól, mer van aki ha nem járna ,óvodába ,suliba, egész nap otthon ülne ,biztos nem mondaná!!!!Mer a szülei általába nem ismételgeti ezeket annyira.... áhhhhh
2009. szept. 15. 20:51
7/9 anonim válasza:
Káromkodni alapvetően nem szokásom és amikor kell valami, akkor is próbálom szlengesíteni amennyire lehet, ha nagyon gáznak érzem. Azt viszont én se tolerálom, aki egy 3 szót tartalmazó kijelentő mondatot 5 b.zmeggel mond...
8/9 anonim válasza:
Ugyanúgy átveszik ezt a stílust az emberek mint egy tájszólást. Engem is zavart kicsit, de mostanság kezdek úgy lenni vele néha, hogy bár bzmegolna inkább(vágod?)
9/9 anonim válasza:
Akkor én a 10 százaláéba tartozom, mert egyáltalán nem szoktam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!