Elindulunk segíteni az utakon ragadtaknak. Mit vigyünk még magunkkal?
Van egy Ford F250-em, "kicsit" tuningolt. Elmegy mindenhol, neki ekkora hó nem akadály. Úgyhogy egy barátommal elindulunk vele segíteni az utakon ragadtakon, árokba csúszottakon.
Segítsetek már kitalálni miket vigyünk magunkkal!
Eddig amit viszünk:
- 100l gázolaj
- 100l benzin
- rántókötél
- vontatókötél
- 2db hólapát
- kézi reflektorok
- bikakábel
- 2db 92Ah-ás akkumulátor
- homokvasak
- szőnyeg darabok
- légpárnás emelő
- a kocsin elöl-hátul csörlő + kompresszor
- fordító csiga
- lánc
- hólánc
- 2 zsugor ásványvíz
- 20l tea
- kb. 50db szendvics
- 10db takaró
- láthatósági mellények
Mit felejthettünk még ki?
Adjatok tippet gyorsan mert az asszony lefőzi a teát meg legyártja a szendvicseket és megyünk:)
Kaja kellene még mi?
(u.i.: tudom nem a legjobb kategória, de azért ide írtam mert itt többen és gyorsabban válaszolnak)
Ez jutott eszembe kb. 10 perccel ezelőtt, amikor néztem a híreket, hogy ennek ez lesz a vége... :(((
Osszátok meg ezeket a linkeket, ha tudjátok, legyetek szívesek; hátha valakinek pont segítenek:
Vannak még további átmeneti szállások és melegedőhelyek is az oldalon, ill. telefonszámok is, pl. a Heim Pál kórházé és sok segítőé. Az egyik talán legfontosabb, amit ingyenesen hívhatnak a hóban rekedt auósok: 06-80-102-653
"Na, már a hóban hagyott autókat törik be és fosztogatják!"
No, ez az ami nem igaz. A leszakadt vezetékeket vagdossák le, de azok pont nem az úton rekedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!